Beauty

Mihaela Rădulescu și-a dezvăluit trucurile de frumusețe! Cum se pregătește pentru emisiunile live

alexandra dutu
May 14, 2018 12:54 PM

Mihaela Rădulescu a postat pe pagina personală de Instagram un mesaj prin intermediul căruia le-a dezvăluit prietenilor ei virtuali ritualul de frumusețe pe care-l urmează înainte de fiecare emisiune în direct.

Pe aceeasi tema

Cum se îmbracă vedetele noastre în dormitor! Antonia și Mihaela Rădulescu mizează pe...

Juratul ”Românii au talent” în vârstă de 48 de ani a mărturisit că îmbină sportul cu momentele de izolare, însă are mereu grijă să includă pe listă tratamentele cosmetice, perfuziile cu vitamine și sesiunea de solar.

”Cum ma pregatesc de emisiune? M-ati tot intrebat, iata raspunsul – un tratament cosmetic si o perfuzie cu vitamine, minerale si antioxidanti …fac minuni pentru ten si …mood. O vizita scurta la studio pentru un bronz discret, nicio mancare greu digerabila in ziua emisiunii, sport macar 20 de minute, o masca buna pentru par si una pentru fatza inainte de machiaj si coafat. Izolare, pe cat posibil, pentru ca vreau sa am mintea odihnita si concentrata pe munca si… voie buna – asta nu-i greu, atunci cand iti iubesti munca si echipa . Documentatie de citit, repetitii, probe tehnice, sedinte…astea sunt incluse in “pachet”. Spor si voua, la orice va cheama viata!”, le-a spus Mihaela Rădulescu prietenilor ei virtuali.

Cum ma pregatesc de emisiune ? M-ati tot intrebat, iata raspunsul – un tratament cosmetic si o perfuzie cu vitamine, minerale si antioxidanti …fac minuni pentru ten si …mood – @cronos_med . O vizita scurta la @ergosun.ergonails.studio pentru un bronz discret, nicio mancare greu digerabila in ziua emisiunii, sport macar 20 de minute, o masca buna pentru par si una pentru fatza inainte de machiaj si coafat. Izolare, pe cat posibil:), pentru ca vreau sa am mintea odihnita si concentrata pe munca si… voie buna – asta nu-i greu, atunci cand iti iubesti munca si echipa . Documentatie de citit, repetitii, probe tehnice, sedinte…astea sunt incluse in “pachet” :). Spor si voua, la orice va cheama viata ! #beautytips #myway #superpower #nosecrets 🙂 #sharethelove @romaniiautalent @protv_romania @razvanlupica @allmasomkereki @danajustlove @cornelsarukoco @carmenvoinea

A post shared by Mihaela R. Schwartzenberg (@mihaelaradulescuschwartzenberg) on