Beauty

Modele de manichiura la modă în 2018

alexandra dutu
May 15, 2018 18:58 PM

Unghiile sunt cartea de vizită a femeii, așa că trebuie să ai mereu grijă de manichiura ta. Și ca o adevărată fashionistă ce ești, nu poți ignora modelele de manichiură la modă în 2018.

Pe aceeasi tema

Cele mai frumoase modele de unghii de pe Instagram

Modele de manichiura la moda în 2018

1. Forme geometrice – este fără îndoială unul dintre cele mai populare modele de manichiură la modă în 2018. Pătratele, bulinele, dungile precise sau triunghiurile sunt un must-have dacă vrei să ai o manichiură în tendințe. Acestea pot fi realizate atât pe unghii scurte, cât și pe unghii lungi. Se potrivesc perfect cu nuanțele nud, dar și cu cele puternice.

2. Unghiile ghetto – au făcut furori pe podiumurile prezentărilor Prabal Gurung, Moschino și Jeremy Scott și apoi au câștigat rapid și inimile fashionistelor. Modelele de manichiură ghetto te provoacă la creativitate, lăsându-ți mână liberă la aplicații care mai de care mai originale. Se potrivesc perfect atât pe unghii scurte, cât și unghii lungi, mai ales pe cele în formă de migdală, căci dau un aspect alungit degetelor. Culorile galben aprins, albastru electric, roz bombon sau modele tip animal print sunt cele mai potrivite pentru acest tip de manichiură.

3. Nude-ul este noul negru, așa că pentru persoanele conservatoare și care apreciază simplitatea este must-have! Irizațiile sidefate te pot ajuta să dai un plus de efect manichiurii nude. Atunci când alegi nuanța de nude, aceasta trebuie să fie cât mai propiată de nuanța naturală a pielii, și să se potrivească cu subtonul acesteia. De exemplu, dacă pielea ta are un subton cald, alege o nuanță de ojă nude tot cu subton cald.