Beauty

Modele unghii de Crăciun: 20 de sugestii pentru sfârșitul anului 2018

adelina.duinea
December 3, 2018 13:38 PM

Anul acesta, zecile de modele de unghii de Crăciun profită la maximum de strălucirea acestei frumoase perioade. Culorile profunde în combinație cu glitterul și cu o varietate de picturi pe unghii, bifează un nou an reușit la capitolul manichiură. Am selectat pentru tine cele mai originale idei de pe Pinterest pentru manichiura ta de Crăciun!

Fie că vei alege să petreci sărbătorile în cadrul unui eveniment sofisticat sau în familie, fie că ai un plan sau nu, unghiile tale trebuie întotdeauna să fie îngrijite și „pregătite”. De altfel, o manichiură reușită, la fel ca o ținută sau ca un make-up reușit, îți va oferi o stare de bine.

Citește și: Unghii cu gel, cele mai frumoase modele noi

Ai la dispoziție o mulțime de variante. Poți opta pentru o manichiură discretă, inspirată de vibrația acestui sezon festiv, sau te poți inspira din simbolurile acestei sărbători pentru o manichiură jucăușă și spectaculoasă.

Când vine vorba de inspirație, nu te preocupa. Noi suntem aici pentru a-ți procura cele mai noi și cele mai în vogă modele de unghii de Crăciun. Dacă ai răbdare, nu sunt nici greu de obținut. Dacă, însă, timpul nu-ți permite, poți oricând să „împrumuți” una dintre aceste fotografii și să-i arăți manichiuristei tale preferate ce îți dorești de la ea.

Avem atât de multe idei încât îți va fi greu să te decizi!

Modele unghii de Crăciun: 20 de sugestii pentru sfârșitul anului 2018

Dacă nu îți plac manichiurile elaborate, dar vrei să „porți” Crăciunului pe unghiile tale, alege modelele mai simple. Bazează-te pe culorile acestei sărbători: roșu, albastru închis, auriu și argintiu. Poți adaugă accente de glitter sau poți folosi oje cu un finish sidefat sau holografic pentru un plus de efect.

Citește și: Modele de unghii negre, în trend

Dacă vrei, în schimb, să profiți din plin de inspirația oferită de Crăciun, alege modelele festive mai îndrăznețe. Nu te sfii să adaugi tot felul de ștrasuri, paiete, folii sau pigmenți manichiurii tale.

Profită din plin și de toate simbolurile acestei sărbători, pe care le poți integra în manichiură sub forma unei picturi sau a stickerelor cu modele de Crăciun: brazi împodobiți, globuri, cadouri, bomboane, steluțe sau chiar Moș Crăciun.

Manichiurile mix & match sunt foarte populare și ele. Alege modele diferite pentru fiecare unghie în parte. Unele mai elaborate pe degetul inelar și pe cel mare, iar pe restul degetelor alege modele mai simple, poate doar niște aplicații discrete.

În final, pentru că fotografiile ne inspiră cel mai tare, iată selecția de modele de unghii de Crăciun pe care o avem pentru tine. Descoperă-le în galeria foto de mai jos!

Sursă: www.glamour.ro

Sursă foto: Pinterest