Beauty

Naomi Campbell, prima campanie de beauty la 48 de ani!

irina.letitia
December 23, 2018 09:37 AM

Naomi Campbell este unul dintre cele mai cunoscute modele ale tuturor timpurilor! De o frumusețe rară, cu un trup impecabil, Naomi a revoluționat lumea modei în cei peste 30 de ani de activitate – da, Naomi are 48 de ani!!!

Este cel mai cunoscut model de culoare, fiind și primul manechin de culoare care a apărut pe coperțile Vogue Franța și Vogue Anglia. Deși a defilat pentru cele mai mari case de modă, făcând numeroase campanii pentru acestea, Naomi nu s-a asociat până acum cu niciun brand de beauty.

Iată însă că la 48 de ani, Naomi debutează în prima sa campanie pentru produse de înfrumusețare, alături de celebra firmă de cosmetice, Nars. Fondată de François Nars, Nars este una dintre cele mai cunoscute companii de beauty din lume. Ei au cooptat-o pe Naomi, care este imaginea campaniei de primăvară 2019.
Imaginile au fost publicate atât de Naomi Campbell, pe contul său de Instagram, cât și de compania Nars.

Cu atât mai inedite sunt imaginile cu cât însuși fondatorul companiei, François Nars, este cel care a fotografiat-o pe celebrul model pentru această campanie!

„Naomi este o legendă vie și aduce o personalitate atât de puternică obiectivului camerei”, a spus François Nars despre noua imagine a campaniilor NARS pentru primăvara 2019, @naomi. „Ea și cu mine suntem ca o familie. Am cunoscut-o de la începutul carierei. De la început am admirat-o, i-am admirat frumusețea și stilul.”