Beauty

Ozana Barabancea s-a operat din nou! Cântăreața a declarat ”Sunt mai frumoasă decât prevede legea!”

irina.letitia
January 19, 2019 15:01 PM

Ozana Barabancea trece printr-o perioadă de transformări uluitoare! Deși are aproape 50 de ani, cântăreața arată din ce în ce mai bine! Luptta cu kilogramele în plus a transformat-o total pe Ozana, care este de nerecunoscut acum! După ce a ajunsese la 128 de kilograme, așa cum însăși vedeta a recunoscut, Ozana a început un proces de transformare totală, iar acum și-a recăpătat silueta din tinerețe!

Desigur, drumul nu a fost ușor! După ce a testat o serie de diete, Ozana a decis să își facă o operație de micșorare a stomacului, grație căreia a reușit să slăbească destul de repede.  Mai mult, ea s-a ținut și de sport, combinând noul regim alimentar cu miscări fizice.

Pentru că a vrut să arate și mai bine, Ozana Barabancea a mai suferit de curând o operație estetică, la nivelul sânilor. Cântăreața nu se ascunde, ba mai mult, ea însăși a postat o imagine pe internet, explicându-le fanilor ce intervenție a făcut! Ea s-a declarat foarte mulțumită de noul său aspect!

”Bustul meu a ajuns la dimensiunile din liceu! Mi am dat seama ca remodelarea lor prin chirurgia estetica este arta, maiestrie si stiinta ! Doamna dr Carmen Giuglea mi a demonstrat o inca odata , cand in tacere ma desena si masura distantele pentru a realiza noua forma ! Sunt fascinata ! Sunt inca sub soc! Sunt atat de fericita ca am redevenit tanara , feminina si finuta ! De la 128 de kg, unde de abia incapeam in ecran, am ajuns o finete de femeie . Multumesc , dl #drRubinMunteanu , multumesc doamna #drCarmenGiuglea , si echipelor dvs ! Eu sunt cel mai bun exemplu de intinerire la aproape 50 de ani ! ”a declarat Ozana.