Beauty

Top 10 cele mai populare culori de păr pentru iarnă

nicoleta.ispasescu
November 26, 2018 21:32 PM

Deși zilele friguroase au început deja și nu ieșim din casă fără câteva straturi generoase de haine, există totuși și un motiv de bucurie. Poți încerca cele mai populare culori de păr care sunt în tendințe iarna aceasta.

Dacă vrei să faci o schimbare de look sezonul acesta, o nouă culoare de păr ar putea fi o idee excelentă, mai ales că ai la alegere câteva trenduri foarte interesante.

Iată, așadar, care sunt cele mai frumoase și cele mai populare culori de păr pentru iarnă.

1. Caramel Ombré

Este oficial. Stilul ombré rămâne încă în tendințe și nu are de gând să iasă prea curând. Dar, spre deosebire de tot ce am văzut până acum, acest stil este despre folosirea unor culori complementare, și nu acele nuanțe contrastante care nu arată bine deloc. Pentru brunete, este recomandat să se folosească nuanțe de bronz de la mijlocul părului și până la partea de jos.

2. Maro-castaniu

În timp ce primul instinct ar fi acela de a opta pentru o culoare mai închisă și mai rece pentru iarnă, încercați, în schimb, nuanțe de maro castaniu, care să vă ajute să adăugați un ton mai cald al pielii dumneavoastră. Și, odată ce va veni primăvara, va fi o culoare de bază spre o tranziție perfectă pentru câteva șuvițe mai deschise.

3. Honey-blonde

„Honey-blonde” este cea mai potrivită nuanță pentru o brunetă sau o blondă care își dorește o schimbare minoră, fără să fie prea severă. J. Lo și-a deschis nuanța părului ei șaten cu câteva tonuri până la un blond de toamnă, dovedind astfel că este o culoare la fel de potrivită, atât pentru toamnă, cât și pentru iarnă.

4. Ash-blonde (blond cenușiu)

Vă mai aduceți aminte că la un moment dat JLaw și-a vopsit părul în toate nuanțele posibile de blond? Dintre toate acelea preferatul nostru este recentul ei blond cenușiu, cu accente luminoase pe șuvițele din față. Această cualore este, fără doar și poate, potrivită pentru fiecare zi a anului.

5. Șuvițe alb-aurii

Beyoncé a arătat dintotdeauna un păr sănătos și strălucitor. Iarna aceasta o prinde pe celebra cântăreață pregătită și în ceea ce privește nuanța părului, șuvițe deschise care fac trecerea de la blond la alb-auriu.

6. Mahon închis

Dacă aveți mintea setată pe culori închise, încercați această nuanță ușor subversivă de ciocolată neagră – mahon închis, cum ar spune hairstiliștii profesioniști.

7. Blond platinat

Părul Cynthiei Erivo vă va tenta atât de mult încât veți sări în salon pentru o dublă schimbare. Nu numai un blond platinat superb, care este întotdeauna perfect pentru iarnă, cât și pentru un tuns „periuță”.

8. Blond-Rosé Pink

Această nuanță este una extrem de naturală și potrivită pentru iarnă, încât foarte multe dintre celebrități au optat pentru ea la un moment dat. Pentru blonde, albirea, combinată cu o tehnică de umbrire la rădăcină va face ca nuanța să fie una soft, și nu una excentrică. Pentru brunete, însă, șuvițele roz închis vor crea o dimensiune extremă.

9. „Roșu catifea” – Red Velvet

Desigur, că această nuanță arată potrivită pentru voi doar dacă aveți părul roșu, dar, de fapt, amuzant este faptul că părul natural al lui Julianne Hough este blond. Cu un colorist profesionist – să nu încercați să obțineți părul roșu la domiciliu, aproape întotdeauna va fi un dezastru – puteți încerca o nuanță de cupru, potrivită pentru această iarnă, care nu va fi expusă riscului de estompare în soarele de vară.

10. „Cocos prăjit” – Toasted Coconut

Arată la fel de delicios precum sună. Este vorba despre o culoare bogată, întunecată la rădăcini, blenduită, care se topește într-o culoare de blond foarte luminos spre vârfuri. Tranziția este una perfectă, iar rădăcinile închise fac nuanța de blond să arate și mai spectaculos. Este potrivită, atât pentru persoanele care au nuanța părului caldă, cât și pentru cele care au nuanța părului rece.