Beauty

Top 10 creme de protectie solara pentru pielea cu probleme

alexandra dutu
August 9, 2018 18:15 PM

Trebuie să ai grijă de pielea ta chiar și în vacanță! Soarele îți poate produce răni care să-ți strice vacanța, așa că nu trebuie să uiți de loțiunile de protecție solară.

Top 10 creme de protectie solara pentru pielea cu probleme:

1. Darphin Soleil Plaisir SPF 30 – perfectă pentru zi! Crema de protecție solară cu efect anti-îmbătrânire este genială. Te ajută să previi ridurile și petele cauzate de expunerea la soare. Este un mixt de acid hialuronic cu ulei Karanja și alge braziliene.

2. La Roche-Posay 50+ Anthelios XL Ultra Light Fluid SPF 50+ – o cremă perfectă pentru persoanele cu piele sensibilă! La Roche-Posay este una dintre cele mai bune creme cu factor de protecție solară ce are în afară de nivelul de protecție UVA/UVB ridicat și o textură super-ușoară.

3. Sun Sport Cooling Invisible Mist by Lancaster – perfectă pentru persoanele care stau mai mult în apă decât pe șezlong! Ușor de aplicat pe pielea udă. Poți merge în apă după aplicare, fără grija că nu mai funcționează.

4. SPF 50 UV Protecting Fluid by La Mer – pentru un confort de lux. Cine ar putea avea grijă mai bine de pielea ta delicată decât La Mer? Acest produs îți asigură confortul, îți hidratează pielea și are efect îndelungat.

5. SPF 50+ Anti-Ageing Ultra Sensitive Facial Sun Cream by Ultrasun – dacă vrei să ții soarele departe de tenul tău, dar și ridurile! Conține enzime cu efect anti-ageing care oferă pielii o strălucire naturală.

6. Intense Therapy Lip Balm SPF25 by Jack Black – pentru vacanțele imprevizibile! În general, buzele sunt uitate și, de obicei, suferă arsuri destul de ușor. Acest balsam cu antioxidanți și efect de catifelare are efecte imediate și îți va proteja buzele de vânt și soare.

7. Tan & Protect Tan Accelerating Oil Spray SPF6 by Piz Buin – dacă vrei să te bronzezi, nu înseamnă că nu trebuie să aplici loțiuni de protecție solară. Această loțiune are efect de accelerare a bronzului.

8. Aroma Sun Expert Protective Hydrating Milk SPF15 by Decléor – recomandat pentru dacă îți dorești să ai o piele hidratată! Această loțiune de corp este rapid absorbită de piele și o va lăsa hidratată și pregătită pentru un bronz perfect.

9. Sport Continuous Spray SPF 30 by Coola – pentru cei care-și doresc o loțiune ce conține igrediente organice, precum alge, căpșune sau extract de castraveți. Îți va proteja pielea pentru câteva ore bune.

10. Super Soin Solaire Summer Body Oil SPF 15 by Sisley Paris – pentru un sentiment demn de o experiență spa! Folosind această loțiune de plajă, o să ai senzația că ai mers la spa nu la plajă. Loțiunea are efect anti-stres și asigură hidratarea pielii, care rămâne fină și catifelată. Are un parfum discret de lavandă și își va asigura un bronz strălucitor și o piele sănătoasă.