Beauty

Transformarea incredibilă a Lorei! Cum arăta pe vremea în care făcea parte din trupa Wassabi

Verdict.ro
January 27, 2019 10:45 AM

Lora nu s-a arătat niciodată împotriva operațiilor estetice. Cu ceva timp în urmă însă, nu a recunoscut nici cu maximă sinceritate intervențiile chirugicale pe care le-a suferit. Transformarea incredibilă a Lorei este ușor sesizabilă privind fotografiile mai vechi ale artistei.

Transformarea incredibilă a Lorei! Cum arăta pe vremea în care făcea parte din trupa Wassabi

În urmă cu aproape 11 ani, Lora făcea parte din trupa Wassabi. Comparând imaginile de atunci cu cele din prezent, diferențele sunt clare la nivelul nasului și al buzelor. Într-un final, cântăreața a recunoscut că a suferit o rinoplastie însă din cauza unor probleme grave cu respirația. Spunea ea, operația a fost mai mult una medicală, decât estetică.

Artista a omis, totuși, să precizeze că a făcut două intervenții la nas, fiind nemulțumită de prima rinoplastie. Diferența din punct de vedere estetic este colosală.

Citește și: Este Lora însărcinată? Cine a dat-o de gol

Lora a apelat și la acid hialuronic pentru buze. După cum declară și medicii esteticieni, artista nu a depășit limita. Nu a făcut nimic altceva decât să-și scoată mai mult în evidență frumusețea naturală.

Dacă în perioada Wassabi, Lora nu acorda o atenție exagerată imaginii sale, odată ce și-a început cariera solo, vedeta s-a preocupat mai mult de corpul ei. Este de admirat și efortul pe care îl depune la sala de forță. Astfel, fizicul acesteia este unul de invidiat!

Timpul zboară, dar tu ești pilotul. 💋🌟 #10yearchallenge

A post shared by LORA (@loraofficial) on Jan 16, 2019 at 4:00am PST