Beauty

Trendurile de make-up dictate de IT girls

ioana pana
November 19, 2018 09:49 AM

În timp ce marile case optează pentru un machiaj natural pe podiumuri, aproape inexistent, celebritățile de peste ocean sunt cele care dictează de fapt tendințele în materie de make-up.

Trendurile de make-up dictate de IT girls

  1. Glitter-ul

Gemenele Simi și Haze sunt cunoscute pentru stilul lor noncorformist și bineînțeles că make-ul lor nu face excepție. Și cum sezonul acesta este sezonul sclipiciului, fetele l-au incorporat în make-up ul lor într-un model pe pleoapa superioară.

  1. Eyeliner-ul grafic

Eyeliner-ul nu este de ieri de azi în rutina de machiaj a tuturor femeilor, însă acest sezon vine cu o propunere mult mai îndrăzneață: clasica linie de tuș să fie extinsă până arată ca un eyeshadow, pentru un look dramatic.

 

View this post on Instagram

 

👽

A post shared by Blua Lipa 💙 (@dualipa) on

  1. Machiajul wet

Fie că e vorba de unul natural, dewy și luminos, fie că este vorba de unul intens, machiajul cu finisaj „wet” are un efect hipnotizant. Zoe Kravitz a optat pentru o nuanță de albastru grizonat intens.

 

View this post on Instagram

 

Another fuckin selfie.

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) on

  1. Eyeshadow-ul albastru

Precum rujul roșu și unghiile negre, eyeshadow-ul albastru își are locul său de cinste în istoria recentă a frumuseții. Și deși acum câțiva ani ni s-ar fi părut depășit și deloc potrivit actualității, iată că acesta s-a reîntors în vizorul public.

#LOVECLUB

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on