Beauty

Trucul makeup-artistului Rihannei pentru un ruj rezistent

nicoleta.ispasescu
November 19, 2018 16:38 PM

Ruj care să reziste toată ziua pe buze? Sună ca o reclamă, însă cu o tehnică de aplicare eficientă, îl poți face realitate. Iată metoda makeup-artistului Rihannei pentru un ruj rezistent întreaga zi.

Când pe lista ta de clienți se numără frumuseți precum Rihanna, Taylor Swift, Keira Knightley, Nicole Kidman, Kate Winslet, Cindy Crawford, Victoria Beckham, Taylor Hill și multe altele, cu siguranță te poți numi un makeup guru.

Trucul makeup-artistului Rihannei pentru un ruj rezistent

„Începeți cu pregătirea buzelor. Acesta este un pas esențial dacă vreți ca produsul să fie aplicat impecabil. Rujul va arăta întotdeauna mai bine și va dura mai mult dacă buzele sunt hidratate. Prin urmare, aplicați balsamul de buze și lasați-l să acționeze cât timp vă realizați baza machiajului.

Iar dacă buzele tale se descuamează, șterge-le cu un bețișor de ureche – aplică puțină presiune când faci asta (acest lucru va îndepărta cu grijă particulele uscate)”, a explicat Eldridge, conform GLAMOUR UK.

Adevărata magie, însă, are loc în timpul aplicării.

„Pentru un look de Hollywood complet, aplică primul strat cu o pensulă de buze, uniformizând culoarea, iar apoi tapotează-le cu un șervețel (pentru a șterge excesul de produs, n.r.). Apoi, folosind un creion de buze, perfecționează-ți conturul buzelor, integrând produsul către interiorul buzelor. Apoi aplică un al doilea strat de ruj. Această aplicare în trei straturi crește rezistența machiajului și îi conferă un finiș foarte uniform și profesional”, a explicat makeup artistul Rihannei.

 

View this post on Instagram

 

It’s nearly that time again… @alexachung x berry lip 🍆🍇 #tb #alexachung #berries #lipstick #lisaeldridgemakeup

A post shared by Lisa Eldridge (@lisaeldridgemakeup) on