Beauty

Trucuri de frumusețe la orice vârstă

alexandra dutu
August 9, 2018 17:28 PM

Frumusețea nu durează o veșnicie, însă poți întârzia îmbătrânirea cu ajutorul unor trucuri de frumusețe, perfecte pentru persoanele de orice vârstă.

Pe aceeasi tema

Răzvan Simion și Lidia Buble au renunțat la stilul complementar! Ce outfituri au ales pentru vacanța la Disneyland

Trucuri de frumusețe la orice vârstă:

1. Alege să folosești un săpun cu pH echilibrat – specialiștii recomandă femeilor care au trecut de vârsta de 30 de ani să folosească, pentru evitarea deshidratării pielii și menținerea umidității, un săpun cu pH echilibrat. Folosirea demachiantului este și ea recomandată de demartologi ca fiind vitală pentru curățirea tenului în profunzime.

2. Folosește retinoizii – aceștia sunt niște ingrediente care pur și simplu fac minuni pentru ten. Retinoizii ajută la lupta împotriva ridurilor, a decolorării pielii, menținând textura di elasticitatea pielii. Retinoizii se regăsesc în foarte multe dintre produsele de îngrijire pe timp de noapte și se recomandă a fi folosiți de cel puțin cinci ori pe săptămână.

3. Ai grijă să-ți exfoliezi în mod regulat tenul – dacă vrei să ai un ten sănătos este important să îndepărtezi celulele moarte de la suprafața pielii. Exfolierea tenului este recomandată a fi făcută cel puțin o dată pe săptămână. Dacă nu ai timp de mers la salon, poți face exfolierea chiar la tine acasă cu ajutorul unui gomaj realizat din zahăr și ulei de măsline, cu care să masezi pielea ușor.

4. Vitamina C – aliatul perfect impotriva îmbătrânirii pielii! Vitamina C este un antioxidant care stimulează producția de colagen și luptă cu ridurile. Cel mai sănătos mod de a prelua Vitamina C este din alimente, așa că ai grijă să introduci în meniul tău zilnic căpșuni, citrice, ardei gras sau kiwi – alimente bogate în vitamina C.

5. Consumă băuturi și alimente ce conțin antioxidanți! Ca și vitamina C, antioxidanții te ajută în lupta cu ridurile. Ceaiul verde, fasolea sau cerealele sunt doar câteva dintre alimentele și băuturile ce conțin antioxidanți.