Beauty

Trucuri de frumusete pentru păr, inspirate de la indience

alexandra dutu
June 8, 2018 18:18 PM

Indiencele sunt recunoscute în lumea întreagă pentru frumusețea podoabei lor capilare. Le ajută genele, însă ascund și trucuri de frumusețe moștenite de la bunici.

Pe aceeasi tema

Mască de față pentru acnee

Trucuri de frumusete pentru păr:

1. Spală părul cu oțet de mere – ideal pentru grăbirea creșterii părului. Mineralele și enzimele conținut de oțetul de mere pot stimula creșterea părului.

Dizolvă o cană de oțet de mere în apă caldă și apoi spală-te cu amestecul pe cap. Remediul va elimina bacteriile și celulele moarte care-ți astupau porii și împiedicau creșterea părului.

2. Sucul de aloe vera stimulează de asemenea creșterea părului și ajută la îngrijirea scalpului.

Despică frunzele de aloe vera pentru a produce sucul, aplică-l la rădăcina părului și masează scalpul pentru a îmbunătăți circulația sângelui și absorbția acestuia. Lasă masca să acționeze timp de două ore și apoi spală-te pe cap.

3. Clătește părul cu apă rece după spălare – un truc banal, dar care poate face minuni. Apa rece închide porii și ajută la îmbunătățirea circulației sângelui, ceea ce duce la creșterea rapidă a părului. În plus, podoaba ta capilară va deveni mai sănătoasă și mai strălucitoare.