Beauty

Unghii cu gel, modele de Crăciun: 15 propuneri pentru o manichiură impecabilă de sărbători

adelina.duinea
December 7, 2018 15:55 PM

Iubim unghiile cu gel și modelele de Crăciun! Le iubim întâi de toate pentru că sunt ușor de obținut, iar mai apoi pentru aspectul lor festiv.

Anul acesta de sărbători, hai să ne „condimentăm” puțin apariția și să alegem un model spectaculos pentru manichiura noastră! Dacă nu acum atunci când? (clișeu, știm)

Unghii cu gel, modele de Crăciun: 15 propuneri pentru o manichiură impecabilă de sărbători

Ai încredere în sfaturile noastre, alegerea făcută va conta cu siguranță! Este absolut fantastic cât de ușor poate cineva să dea un aer proaspăt unei apariții.

Citește și: Modele pentru unghii migdală

Dacă ai unghii sensibile care cel mai adesea ți se rup, indicat ar fi să optezi pentru unghiile cu gel. Iar dacă tot ne bat sărbătorile în ușă, hai să alegem unghii cu gel și modele de Crăciun! Dacă ești pregătită să te joci și să devii creativă, ar trebui să îndrăznești și în privința manichiurii tale. Sclipici, ștrasuri, desene și multe alte modele, încearcă-le pe toate, experimentează!

Nu există Crăciun fără fulgi de zăpadă, brazi împodobiți sau oameni de zăpadă. În acest sezon, folosește albul ca bază, apoi optează pentru un desen original, reni, pinguini, fulgi de zăpadă.

Citește și: Manichiura clasica, pas cu pas! Trucuri pentru unghii perfecte

Dacă îți place mai degrabă simplitatea și delicatețea unei manichiuri, alege un french „împodobit” cu fulgi de nea sau cu puțin sclipici.

Așadar, sunteți gata să vă gătiți pentru sezonul festiv? Descoperiți în galeria de mai jos o gamă largă de idei minunate de unghii cu gel în modele de Crăciun.

Citește și: Modele pentru unghii scurte cu oja semipermanenta

Sursă: www.yve.ro

Sursă foto: Pinterest