Living

Bebeluși celebri ce s-au născut în 2020

iulia.statie
January 29, 2020 17:32 PM

Este în sfârșit 2020. Este greu de crezut că s-a sfârșit încă un deceniu, iar anul ce abia a început a adus cu el deja multă viață și fericire. Bebelușii născuți în acest an sunt membrii unei noi generații iar lumea abia așteaptă să îi cunoască.

Pe aceeasi temaA născut! Cristina Ich a adus pe lume un băiețel

Nu a trecut nici măcar o lună și deja există vedete ce au acaparat știrile atunci când au dat naștere. Dacă ești una dintre viitoarele mămici din acest an, trebuie să știi ești acompaniată de multe celebrități.

Iată selecția noastră privind bebelușii celebri ce s-au născut în 2020:

Ashley Graham

Un nou capitol a început pentru Ashley Graham după ce a anunțat că ea și soțul ei, Justin Ervin, au devenit părinți.

„La 6 dimineața, sâmbăta, viețile noastre s-au schimbat pentru totdeauna în bine. Vă mulțumesc pentru toată dragostea și sprijinul.”, a scris vedeta.

Graham le-a dezvăluit fanilor de când era însărcinată că ea și Ervin vor avea un băiețel. Aceștia au vorbit prima oară despre sarcină la aniversarea nunții lor.

 

Cameron Diaz

Surpriză! Cameron Diaz și Benji Madden au început noul an prin a deveni părinți! Actrița a împărtășit frumoasele vești pe un cont de socializare.

„Un An Nou fericit din partea familiei Madden! Suntem extrem de recunoscători și fericiți prin faptul că vom intra în acest nou deceniu anunțând nașterea fiicei noastre, Raddix Madden. Ne-a capturat inimile instant și a completat familia.”, a scris actrița.

„Suntem extrem de fericiți pentru a împărtăși aceste vești, însă avem un sentiment puternic de a-i proteja intimitatea micuței. Nu o să postăm fotografi și nu o să dezvăluim alte detalii în afară de faptul că este extrem de drăgălașă!”, a continuat Cameron.

Raddix este primul copil pentru Cameron, 47 de ani și Madden, 40.

 

View this post on Instagram

 

❤️❤️❤️ @benjaminmadden

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on

Dylan Dreyer

Dylan Dreyer și soțul ei, Brian Fichera, l-au primit în familie pe cel de-al doilea copil, Oliver George Fichera, în prima săptămână din ianuarie. Oliver are și un frățior mai mare, Calvin.

Dreyer încă se recuperează după naștere, dar vocea ei s-a auzit în TV show-ul ei când i-a anunțat pe fani că este bine.

„Mă simt bine. Mă simt fericită și binecuvântată.”, a zis ea.

Caterina Scorsone

Caterina Scorsone are multe lucruri pentru care să mulțumească în 2020: acum este mama a trei copii minunați! Actrița a anunțat că a dat naștere celui de-al treilea bebeluș pe Instagram și a dezvăluit că numele micuței este Arwen.

Arwen mai are două surori, Eliza, 7 ani și Paloma, 3 ani.