News

Bella Hadid a primit un mesaj de la fostul prieten, The Weeknd, cu ocazia zilei de naștere

iulia.statie
October 11, 2019 15:41 PM

Bella Hadid și The Weeknd sunt despărțiți, dar asta nu l-a oprit pe cântăreț din a-i trimite un mesaj Bellei cu ocazia zilei de naștere.

Pe aceeasi temaBella Hadid a împlinit 22 de ani! The Weekend a distribuit fotografii intime cu ei

Bella Hadid a primit un mesaj de la fostul prieten, The Weeknd, cu ocazia zilei de naștere

Supermodelul a sărbătorit împlinirea a 23 de ani în New York. Pentru ziua ei specială, Bella a fost înconjurată de prieteni și familie, cum ar fi sora ei Gigi Hadid, mama ei Yolanda Hadid și fratele ei Anwar Hadid. Și iubita lui Anwar, Dua Lipa, a fost prezentă pentru a o sărbători pe Bella.

„Bella a ieșit pentru a-și sărbători ziua de naștere. Ea a fost cu Gigi, Anwar, Dua Lipa, câțiva oameni din echipa ei și alți prieteni și prietene ce sunt modele. Nu a fost un grup mare, ci unul format din cei apropiați.”, le-a spus o sursă celor de la E! News.

De asemenea, sursa a dezvăluit că pentru evenimentul special, Bella a avut un separeu în spatele restaurantului, rezervat pentru grupul său.

„Toți s-au bucurat de băuturi pentru câteva ore. Bella s-a simțit foarte bine, arăta extrem de fericită. Ea și Gigi au fost împreună toată noaptea, au făcut poze, au râs și s-au distrat non-stop”, a adăugat sursa.

Deși fostul prieten, The Weeknd nu a fost prezent la petrecere, el a căutat-o pe Bella pentru a-i ura „La mulți ani”. Se pare că cei doi au fost surprinși împreună după petrecere.

„The Weeknd a căutat-o pe Bella Hadid în timpul zilei pentru a-i ura „La mulți ani”. Între cei doi nu există ranchiună și au păstrat legătura. Nu există vreo șansă ca ei să se împace în acest moment, dar Bella nu dorește să aibă resentimente în legătură cu nimeni.”, a explicat sursa celor de la E! News.

O a doua sursă adaugă: „Bella a plecat singură de la restaurant și s-a urcat în mașina cântărețului.”

Bella Hadid și The Weeknd s-au despărțit în luna august, iar distanța a jucat un rol important în ceea ce privește separarea lor.

Sursă: E! News