Beauty

Bella Hadid a revenit la culoarea naturală a părului

nicoleta.ispasescu
March 28, 2019 11:11 AM

De câțiva ani buni, Bella Hadid își vopsește părul brunet sau castaniu închis, ca un punct de diferențiere de sora ei, Gigi Hadid, care este blondă dintotdeauna, dar și ca o oglindire, spune ea, a „personalității sale mai întunecate”.

Acum, însă, Bella Hadid a revenit la culoarea naturală a părului, la rădăcinile ei blonde „murdare” (dirty blonde hair), în urma unui shooting pe care l-a avut.

Topmodelul în vârstă de 22 de ani a distribuit o fotografie pe social media prin care împărtășea cu fanii noua ei schimbare de look, care îi aduce aminte de culoarea ei naturală.

În descrierea fotografiei Bella Hadid a scris „Înapoi la blond murdar, înapoi la rădăcinile mele!”.

Blondul murdar este una dintre cele mai naturale nuanțe de blond, dar și cel mai greu de obținut. Este o nuanță care se potrivește perfect cu cromatica sezonului, o culoare care face tranziția de la anotimpul cald la cel rece.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Back to dirty blonde, back to my roots ! Per @mertalas wishes ?

O postare distribuită de ? (@bellahadid) pe

Bella Hadid a revenit la culoarea naturală a părului

Bella Hadid a revenit la culoarea naturală a părului în urma unui shooting pe care l-a avut cu fotograful Mert Alas.

Cei doi s-au fotografiat împreună în timp ce se aflau în Cappadocia, Turcia, unde a avut loc ședința foto.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Day in Cappadocia ☀ with my gorgeous Bella ? @bellahadid #turkey #cappadocia

O postare distribuită de Mert Alas (@mertalas) pe

Deși nu este foarte clar pentru ce este ședința foto, este foarte clar că noua culoare a părului topmodelului se potrivește perfect cu soarele din Turcia. Nu ne rămâne decât să așteptăm pozele finale pentru a studia îndeaproape schimbarea pe care Bella a făcut-o.

Bella Hadid a dezvăluit, la un moment dat, într-un interviu din 2106, că schimbarea culorii naturale a părului a venit ca o modalitate de a se diferenția de sora ei mai mare, Gigi.

„Eu am o personalitate mai întunecată. Iar faptul că sora mea este blondă, iar eu brunetă, este o diferențiere bună. Am pus o perucă blondă și m-am gândit că ar fi distractiv să revin la culoarea naturală, însă sunt fericită cu părul meu așa. Blondele sunt atât de angelice. Sora mea poate trece peste orice”.