News

Bella Hadid a vorbit deschis despre boala de care suferă

iulia.statie
August 29, 2020 11:35 AM

Bella Hadid a decis să le dezvăluie fanilor o listă cu posibilele simptome ale bolii Lyme, de care aceasta suferă.

Pe aceeasi temaBella Hadid a revenit la culoarea naturală a părului

Ce a dezvăluit Bella Hadid despre boala de care suferă

Faimosul model a repostat infograficele dezvăluite de Joudie Kalla pe Instagram. În unul dintre instastory-urile puse de model, aceasta a punctat 30 de simptome pe care le trăiește și ea, cum ar fi insomnia, sensibilitatea la lumină și amețeala.

Pe lângă acestea, Hadid se luptă și cu anxietatea, greața, tulburările de alimentație. „În fiecare zi mă confrunt cu cel puțin 10 din aceste simptome…au început de undeva de la 14 ani, dar a fost totul mult mai agresiv de când am împlinit 18 ani.”, a scris aceasta.

„Uneori îți dorești să te îneci, alteori te simți ca un erou. Tot ce știu e că încerc să trăiesc fiecare zi ca atare, cum pot mai bine.”, au fost cuvintele folosite de Kalla pentru a descrie această boală, pe care Bella le-a preluat la rândul ei.

De boala Lyme suferă atât Bella Hadid, cât și mama sa, Yolanda Hadid, dar și fratele ei, Anwar Hadid. Pentru People, mama modelului, Yolanda Hadid, declara în acest an că simptomele acestei boli „te pot aduce în genunchi”.

Ce a declarat Yolanda Hadid, mama modelului

„Sunt zile în care dormi 12 ore, te trezești la 11 și nu te poți da jos din pat din cauza anxietății, amețelii, durerilor. Nu te poți odihni niciodată, așa ar fi descrisă cel mai bine. Viața merge înainte și asta încerci și tu să faci. În special generațiile tinere, trebuie să continue să lupte.”, a zis aceasta.

Până în momentul de față, nu există niciun tratament, ci doar medicamente ce pot ține sub control evoluția bolii, în timp ce aceia ce suferă de Lyme continuă să se lupte cu simptomele.

Și Justin Bieber dezvăluia anul trecut că suferă de această boală: „În timp ce mulți oameni spuneau că Justin Bieber arată rău, este dependent de substanțe ilegale, etc., nu s-au gândit că eu am fost diagnosticat recent cu boala Lyme și, de asemenea, cu mononucleoză cronică, boală ce mi-a afectat pielea, funcțiile creierului, nivelul de energie și sănătatea, la modul general.”