News

Bella Hadid are un nou iubit?

iulia.statie
October 14, 2020 13:50 PM

Bella Hadid se pare că este gata să își refacă viața și trăiește o nouă poveste de dragoste!

Pe aceeasi temaBella Hadid nu s-a simțit niciodată puternică în timp ce defila în lenjerie intimă

Bella Hadid și Duke Nicholson formează un cuplu?

Potrivit publicației Page Six, modelul în vârstă de 24 de ani formează un cuplu cu actorul Duke Nicholson. Starul în vârstă de 21 de ani este nepotul icon-ului de la Hollywood, Jack Nicholson. Potrivit sursei menționate, cei doi au fost văzuți petrecând timp împreună în New York. Înainte de a petrece cu prietenii, Bella și Duke au plecat împreună într-o scurtă vacanță pentru a sărbători ziua ei de naștere.

Duke este o stea în plină ascensiune la Hollywood. Anul trecut, el a apărut în filmul horror ce îi aparține lui Jordan Peele, ‚Us’, dar a pozat și alături de Lana Del Rey pe coperta albumului cântăreței, ‚Normal F—king Rockwell!’. Mai mult, pe acesta îl vom putea vedea în ‚Dreamland’, alături de Gary Oldman, Armie Hammer și Evangeline Lily.

Bella Hadid, întâlnire de gradul 0 cu fostul iubit, The Weeknd

Cât despre Bella, ea a avut o relație plină de împăcări și despărțiri cu artistul The Weeknd. Cei doi au format un cuplu din 2015 până în 2016, iar apoi s-au împăcat din 2018 până în 2019. Recent, modelul s-a întâlnit cu fostul iubit la filmările pentru premiile VMA, unde a purtat o ținută cu adevărat îndrăzneață.

„Aceștia s-au comportat normal când drumurile li s-au întâlnit, fiind în același timp, în același loc.”, a explicat o sursă pentru publicația Daily Mail, adăugând că cele două staruri au rămas în relații bune, deși relația lor a fost plină de împăcări și despărțiri.

Deși toată lumea credea că s-au împăcat în octombrie 2019, când modelul și-a organizat ziua de naștere, iar cântărețul i-a fost alături toată noaptea, se pare că Bella Hadid este gata de o nouă poveste de dragoste, după cum susține publicația menționată mai sus.