News

Bella Hadid, declarație emoționantă pentru sora ei ce așteaptă un bebeluș, Gigi Hadid

iulia.statie
September 16, 2020 17:00 PM

Gigi Hadid a încercat să își țină ultimele zile din sarcină departe de public, dar sora ei, Bella Hadid, a decis să le dezvăluie o fotografie fanilor în iunie.

Pe aceeasi temaCe crede Tyler Cameron despre faptul că Gigi Hadid este însărcinată

Ce fotografie inedită a postat Bella Hadid cu Gigi Hadid

Cele două apar la ferma din Pennylvania, unde au petrecut perioada de izolare. Mai mult, fotografia a fost făcută de Zayn Malik, ce i-a fost alături pe tot parcursul sarcinii iubitei sale.

„11 iunie 2020. Două chifle în cuptor, dar a mea provine de la un burger, iar a lui Gigi de la Zayn. Vă iubesc pe amândoi atât de mult încât este înspăimântător, nu mă pot opri.”, a zis Bella.

Gigi Hadid a încercat să nu posteze fotografii cu burtica de gravidă la vedere până acum câteva săptămâni. Aceasta a fost atât de discretă încât fanii știu că trebuie să nască în orice moment, ba chiar, unii sunt siguri că deja a adus pe lume un bebeluș.

De ce și-a ținut ascunsă sarcina Gigi Hadid

Modelul a dezvăluit puține detalii despre sarcina sa, însă, aceasta are câteva motive foarte întemeiate: „Am făcut o mulțime de fotografii burticii mele și le-am trimis prietenilor și familiei. Este emoționant, încerc să documentez totul foarte bine, multe persoane mi-au spus să nu ratez nimic.”

„Există multe motive pentru care am simțit că nu vreau să împărtășesc totul cu altcineva în afară de familie și apropiați. O mulțime de oameni și-au pierdut viața din cauza coronavirusului, atât la început, cât și acum. Apoi a apărut mișcarea Black Lives Matter și am crezut că prezența pe social media trebuie să meargă în această direcție. Nu am vrut să mă grăbesc.”, a zis aceasta.

„Aș fi mândră să povestesc câteva detalii personale, dar o să spun totul atunci când o să simt că este momentul potrivit, vă mulțumesc. Momentan sunt fericită să experimentez și să trăiesc această perioadă cu familia și cu cei apropiați.”, a continuat Hadid.

Oricum, ne așteptăm în orice moment să vedem prima fotografie cu bebelușul mult așteptat!