Fashion

Bella Hadid, într-o ținută îndrăzneață la premiile VMA 2020

iulia.statie
August 31, 2020 16:52 PM

Ținuta aleasă de către Bella Hadid pentru premiile VMA 2020 a fost cu adevărat îndrăzneață.

Pe aceeasi temaBella Hadid a revenit la culoarea naturală a părului

Ce a purtat Bella Hadid la premiile VMA 2020

Modelul a prezentat trofeul Tricon Award pe care l-a câștigat Lady Gaga la evenimentul așteptat, iar Bella a fost total pregătită pentru această ocazie. Ea a apărut cu o coafură inspirată din anii 1990, lăsându-și două șuvițe libere pentru a completa look-ul messy.

Coafura lui Hadid a fost făcută de către hairstylist-ul Evanie Frausto, iar look-ul dramatic conturat de eyeliner-ul negru a fost reușita makeup artistului Erin Parsons. Pentru a adăuga mai multe twist-uri vintage, aceasta a ales să poarte un top negru transparent, cercei rotunzi și pantaloni baggy.

Look-ul său senzual cu siguranță a fost apreciat. Ah, să nu uităm că Bella Hadid s-a întâlnit cu fostul ei iubit, The Weeknd, la repetițiile pentru premiile VMA 2020. „Aceștia s-au comportat normal când drumurile li s-au întâlnit, fiind în același timp, în același loc.”, a explicat o sursă pentru publicația Daily Mail, adăugând că cele două staruri au rămas în relații bune, deși relația lor a fost plină de împăcări și despărțiri.

Ce s-a întâmplat între Bella Hadid și The Weeknd

Se pare că aceștia s-au despărțit din nou după ce în octombrie se zvonea că sunt iarăși împreună după ziua Bellei Hadid. Bineînțeles, modelul și-a organizat ziua în perioada aceea, iar cântărețul i-a fost alături toată noaptea.

„El a fost lângă ea toată noaptea și au plecat împreună spre apartamentul deținut de amândoi. Arătau extrem de îndrăgostiți unul de celălalt și se vedea că sunt foarte fericiți pentru că sunt împreună. Cei doi se înțeleg mult mai bine acum dar încearcă să fie discreți în legătură cu relația lor. Amandoi vor să își țină viața privată departe de camere de această dată.”, spunea o sursă pentru E! News la momentul respectiv.