Fashion

Bella Hadid, look inspirat de Madonna. Fotomodelul a purtat sutienul conic

ioana pana
November 26, 2019 07:00 AM

Fotomodelul Bella Hadid a postat pe Instagram sâmbătă, 23 noiembrie, o fotografie în care poartă un sutien foarte asemănător cu celebrul sutien-corset cu cupe conice, popularizat de Madonna în anii ‘90. 

Pe aceeasi temaCe au în comun Dua Lipa și Bella Hadid? 

Bella Hadid, look inspirat de Madonna. Fotomodelul a purtat sutienul conic

În descrierea fotografiei, Bella a scris „You know I like my Bourbon neat”, fotomodelul ținând în mână un pahar de whisky. Mai interesantă este ipostaza pe care îngerașul Victoria’s Secret a decis să o surprindă printr-un mirror pic: în lenjerie intimă, cu dresuri din dantelă și jartiere. Chiar și așa, sutienul rămâne, fără doar și poate, cel mai spectaculos aspect la poza NSFW postată de Hadid pe rețeaua socială.

Bella Hadid, look inspirat de Madonna. Fotomodelul a purtat sutienul conic

Chiar dacă fotografia nu a fost publicată într-o zi de joi, Bella a reușit un #throwback indubitabil, amintindu-ne de faimosul sutien-corset cu cupe conice purtat de Madonna în Rotterdam, Olanda, într-un concert din Blonde Ambition Tour, în iulie 1990. Piesa iconică purtată de cântăreață pe scenă a fost semnată Jean Paul Gaultier, în timp ce originile sutienului purtat de Hadid nu au fost dezvăluite de către aceasta.

Madonna in faimosul sutien-corset cu cupe conice purtat de Madonna în Rotterdam, Olanda, într-un concert din Blonde Ambition Tour, în iulie 1990