News

Bella Hadid nu s-a simțit niciodată puternică în timp ce defila în lenjerie intimă

iulia.statie
November 18, 2019 14:47 PM

Totuși, acest lucru s-a schimbat imediat cu defilarea pentru Rihanna.

Pe aceeasi temaBella Hadid a fost numită cea mai frumoasă femeie din lume

În timpul unei discuții în timpul Vogue Fashion Festival de la Paris, Bella Hadid a admis că niciodată nu s-a simțit confortabil în timp ce defila în lenjerie intimă pe podiumuri, conform Page Six Style.

„Rihanna este minunată. Pentru mine, a fost prima oară pe podium când m-am simțit sexy.”, i-a spus modelul lui Loïc Prigent, conform WWD.

Hadid, ce a fost model atât pentru show-ul de inaugurare a brand-ului Savage x Fenty în 2018, cât și pentru al doilea din septembrie 2019, a spus câteva vorbe ce făceau referire la Victoria’s Secret (pentru care a fost model de trei ori).

Bella Hadid nu s-a simțit niciodată puternică în timp ce defila în lenjerie intimă

„Atunci când am fost model pentru Fenty, eram și pentru alte show-uri ale diferitelor brand-uri de lenjerie și niciodată nu m-am simțit puternică.”, a zis ea.

Hadid a adăugat că Rihanna i-a zis să defileze „așa cum își dorește”, iar acest lucru a făcut-o încrezătoare în propriile forțe.

„Îmi place să devin altcineva. Cred că în acest punct, uneori nu îmi doresc să fiu eu însumi.”, a zis modelul.

„Uneori pe podium ai foarte multe emoții sau uiți să îți miști picioarele”, a explicat Hadid.

Ba chiar, Bella a vorbit deschis și despre problemele sale privind sănătatea mintală.

„Mă simt vinovată pentru că trăiesc această viață, am atâtea oportunități dar încă sunt depresivă. Acest lucru nu are niciun sens.”, a zis ea.

Ba chiar, unele dintre cele mai grele momente le-a avut la începutul carierei sale.

„Plângeam în fiecare dimineață, plângeam în pauzele de prânz, plângeam înainte să dorm. Eram instabilă emoțional atunci când munceam 14 ore pe zi timp de 4 luni la vârsta de 18 ani. Cred că doar îmi doream să respir puțin.”, a explicat Bella Hadid.