Vedete

Bella Hadid regretă operația estetică pe care și-a făcut-o la 14 ani: ”Eram sora mai urâtă...”

Camelia
October 27, 2022 10:24 AM

Într-un interviu acordat revistei Vogue, Bella Hadid a mărturisit că regretă operația estetică la nas pe care a suferit-o când avea doar 14 ani. 

Bella Hadid a lămurit zvonurile care dădeau ca sigure mai multe operații estetice pe care le-ar fi suferit în trecut. Inclusiv acela că ar fi mers cu poza Carlei Bruni la un chirurg estetician, pentru a fi ”retușată” după chipul ei.

Mi-aș fi dorit să fi păstrat nasul strămoșilor mei. Oamenii cred că mi-am distrus fața din cauza unei poze cu mine în adolescență. Sunt convinsă că nimeni nu arată la 25 de ani la fel ca la 13 ani, nu?

Nu am folosit niciodată fillere, și vreau să pun capăt acestor zvonuri. Nu am nicio problemă cu ele, dar nu sunt pentru mine. Cine crede că mi-am ridicat pielea din jurul ochilor, aflați că am folosit benzi faciale pentru lifting. Un truc foarte vechi…”.

Bella Hadid: ”Am avut sindromul impostorului”

Modelul a mai recunoscut și faptul că celebritatea a venit la pachet și cu multe dezavantaje.

Am avut acest sindrom de impostor, în care oamenii m-au făcut să simt că nu merit nimic din toate astea”, a spus ea. „Oamenii au întotdeauna ceva de spus, dar ce vreau să se știe este că întotdeauna am fost înțeleasă greșit în industria mea și de către oamenii din jurul meu”.

Bella a avut de suferit și din cauza faptului că a fost mereu în umbra lui Gigi Hadid, sora ei mai mare.

Eu eram sora mai urâtă”, a declarat ea pentru Vogue. „Eram bruneta. Nu am fost la fel de cool ca Gigi, nici la fel de extrovertită. Chiar asta au spus oamenii despre mine”.