Beauty

Bella Hadid și-a schimbat din nou coafura

iulia.statie
December 28, 2020 13:59 PM

În ultimele luni, Bella Hadid și-a schimbat coafura de mai multe ori decât mulți dintre noi am schimbat ținutele. Aceasta a optat pentru breton, s-a vopsit într-o nuanță de blond deschis, iar acum, a decis să își facă șuvițe într-o culoare inedită.

Bella Hadid, schimbare de look

Modelul a fost surprins pe străzile din New York într-o pereche de pantaloni din denim, un tricou și o jachetă oversized. Părul ei era prins la spate, accentuându-i șuvițele într-o nuanță de portocaliu, iar, potrivit vedetei, această coafură a fost realizată de stilistul Evanie Frausto.

În timp ce majoritatea am optat pentru coafuri lejere și ținute confortabile, Bella Hadid a vrut să ne dea pe spate cu fiecare apariție a sa. După ce a fost văzută pentru prima oară, Bella a mai apărut într-o pereche de pantaloni cu un print inedit și un pulover, ținuta fiind în stilul ei caracteristic, extrem de relaxată, cu un twist vintage, dar în același timp purtând piese actuale. În ambele situații, modelului nu i-au lipsit accesoriile nostalgice, dar nici masca, demonstrând că se protejează.

Bella Hadid are un nou iubit?

Se pare că acest an nu i-a adus doar foarte multe schimbări de look vedetei. Presa de peste oceane scrie că aceasta ar avea în viața ei și un nou iubit, la fel de celebru ca și ea. Mai mult, aceștia deja au petrecut mult timp împreună, dar și alături de prietenii lor.

Potrivit publicației Page Six, modelul în vârstă de 24 de ani formează un cuplu cu actorul Duke Nicholson. Starul în vârstă de 21 de ani este nepotul icon-ului de la Hollywood, Jack Nicholson. Sursa menționată scrie că starurile au fost văzute petrecând timp împreună în New York. Înainte de a petrece cu prietenii, Bella și Duke au plecat împreună într-o scurtă vacanță pentru a sărbători ziua ei de naștere.