News

Bella Hadid și The Weeknd sunt din nou împreună!

iulia.statie
October 12, 2019 15:31 PM

Se pare că deși se despart și se împacă destul de des, Bella Hadid și The Weeknd sunt din nou împreună! Cei de la E! News dezvăluie că artistul și Hadid s-au împăcat după două luni de la ultima despărțire.

Pe aceeasi temaThe Weeknd și Bella Hadid, împreună la Cannes! Imagini cu cei doi îngrăgostiți în ipostaze tandre

Bella Hadid și The Weeknd sunt din nou împreună!

Zvonurile privind cuplul au început de la petrecerea de ziua Bellei din New York, unde cântărețul a fost prezent toată noaptea pentru a sărbători ziua de naștere a modelului împreună cu toți prietenii ei.

„El a fost lângă ea toată noaptea și au plecat împreună spre apartamentul deținut de amândoi.”, le-a spus o sursă celor de la E! News.

„Arătau extrem de îndrăgostiți unul de celălalt și se vedea că sunt foarte fericiți pentru că sunt împreună”, a continuat sursa.

Deși Hadid și Tesfaye nu au fost fotografiați împreună, modelul a fost surprins în timp ce mergea spre locul pe care l-a ales pentru a-și ține petrecerea. Aceasta era îmbrăcată într-un crop top negru, pantaloni cargo, un choker semnat Dior și o pereche de pantofi cu toc înalt.

Sursa a dezvăluit că Bella și artistul au ținut legătura după despărțire. Tesfaye a căutat-o și într-un final cei doi s-au întâlnit. Ba chiar, The Weeknd a căutat-o pentru a-i transmite înainte de petrecere un mesaj de „la mulți ani”.

„Cei doi se înțeleg mult mai bine acum dar încearcă să fie discreți în legătură cu relația lor. Amandoi vor să își țină viața privată departe de camere de această dată.”, a continuat sursa.

Ei s-au despărțit în august, iar motivul principal se pare că a fost distanța. „Ei speră să se împace într-un final, dar momentan sunt focusați pe carierele lor.”, le-a spus o sursă celor de la E! în august.

Zvonurile privind relația celor doi au început încă din 2015, urmând câteva despărțiri și împăcări de-a lungul călătoriei.

Sursă: Harper’s Bazaar