Fashion

Outfitul zilei: Bella Hadid, splendidă într-o ținută nude din cap până-n picioare!

adelina.duinea
May 16, 2019 16:24 PM

Ținutele monocromatice au devenit lent, dar sigur noul trend din lumea modei. Celebritățile îl adoră! După Victoria Beckham, Kim Kardashian și Selena Gomez, a venit rândul frumoasei Bella Hadid să fure inimile publicului într-un astfel de outfit.

Outfitul zilei: Bella Hadid, splendidă într-o

ținută nude din cap până-n picioare!

Chiar dacă un look all-nude poate părea ușor plictisitor, modelul în vârstă de 22 de ani l-a stilizat în așa fel încât rafinamentul și delicatețea să-i asigure un loc de cinste la cina organizată de Dior în cadrul Festivalului de Film de la Cannes.

Citește și: Motivul pentru care actrița Cate Blanchett a purtat o ținută „reciclată” la Festivalul de Film de la Cannes 2018

Bella a optat pentru un top cu mâneci care i-a lăsat umerii goi, alături de o fustă amplă cu talie înaltă, ambele accesorizate cu o pereche de pantofi stiletto în tonuri închise de nude. Pentru a finaliza ținuta, modelul a ales o poșetă mini saddle.

Atât fusta, cât și topul fac parte din colecția Dior Primăvară- Vară 2019. Întreaga prezentare, inspirată din iubirea creatorului de modă Christian Dior pentru dans, a inclus piese ușoare, fluide, perfecte pentru un trup aflat în mișcare.

Directorul creativ, Maria Grazia Chiuri, a optat pentru materiale în culori pale, incluzând nuanțe de bej, verde-măslină, precum și tipare „kaleidoscopice”. N-a trecut neobservată nici glorioasa reîntoarcere a poșetei tip saddle, purtată cu succes inclusiv de Bella Hadid în timpul cinei serii trecute.

Un look stylish pe care l-ar putea purta oricine, credem noi!