Fashion

Bella Hadid, vedetă în noua campanie Helmut Lang

iulia.statie
July 5, 2020 13:17 PM

Bella Hadid a încercat să muncească extrem de mult, deși a trebuit să stea izolată în timpul pandemiei. De la shooting-uri nude făcute în propria casă la fotografii pe un yacht alături de Hailey Baldwin, munca acesteia o duce pe noi culmi ale succesului, chiar dacă normalitatea nu mai este una pe care o cunoșteam.

Pe aceeasi temaBella Hadid a revenit la culoarea naturală a părului

Bella Hadid, fotografii inedite în noua campanie Helmut Lang

În acest weekend, modelul a dezvăluit câteva fotografii pe Instagram dintr-o nouă campanie pentru un brand. Îmbrăcată pentru campania Helmut Lang, Bella a arătat răvășitor, iar într-o poză, aceasta purta un sutien minuscul, punându-și în valoare abdomenul tonifiat. În altă fotografie, aceasta poate fi văzută purtând mânuși lungi de piele și o rochie neagră.

Deși fanii s-au speriat atunci când au văzut pozele cu Hadid pe un yacht alături de Baldwin, din Italia, s-a dezvăluit că acestea munceau. „Ele nu au pierdut timpul și s-au urcat la bordul unui yacht pentru toată după-amiaza.”, a dezvăluit o sursă pentru publicația E! News.

„S-au dat cu cremă de protecție solară și li s-a servit prânzul pe terasă. Amândouă păreau extrem de relaxate și fericite să fie acolo. Au petrecut ziua stând împreună și odihnindu-se. Zborul le obosise puțin și doar își doreau să stea degeaba.”, a continuat sursa.

Potrivit publicației menționate mai sus, toată lumea implicată în shooting a fost testată pentru coronavirus și toate măsurile de distanțare socială au fost respectate.

Surorile Hadid nu au pierdut timpul în carantină. Bella a lucrat pentru Jacquemus și s-a implicat în noua campanie a brand-ului de modă, fotografiile folosite fiind unele extrem de intime, făcute în propria casă, demonstrând că industria modei pe care o știam este în continuă schimbare, fără a avea parte de o întreagă echipă în spate pentru a aranja modelele. Gigi, pe de altă parte, le-a făcut o bucurie tuturor și a anunțat că așteaptă primul copil împreună cu Zayn Malik.

 

View this post on Instagram

 

Ice cold, Like glacier

A post shared by Bella ? (@bellahadid) on