News

Ben Affleck, despre cum era tratată Jennifer Lopez de fani când formau un cuplu

iulia.statie
January 15, 2021 14:26 PM

Ben Affleck, în vârstă de 48 de ani, a vorbit de modul în care Jennifer Lopez era tratată de fani acum aproximativ 20 de ani, când ei formau un cuplu.

Pe aceeasi temaAlex Rodriguez și Jennifer Lopez au sărbătorit un an de la logodnă

Cum era tratată Jennifer Lopez când ea și Ben Affleck erau logodiți

Actorul a povestit totul când a participat la podcast-ul ‚The Hollywood Reporter’s Awards Chatter’, unde a avut o apariție pentru a promova viitorul său film, ‚The Way Back’. Pe lângă faptul că a discutat despre peliculă, el și-a amintit și despre logodna pe care a avut-o cu Jennifer Lopez, dar și despre știrile negative pe care vedeta a trebuit să le înfrunte.

„Oameni erau foarte răi cu ea, sexiști și rasiști. Au fost scrise porcării urâte despre ea, în feluri care, dacă ai scrie așa ceva acum, literalmente ai fi concediat pentru că ai spus acele lucruri. Acum este respectată pentru munca pe care a făcut-o, pentru locul din care provine și ce a reușit să ajungă, așa cum ar fi și cazul să fie!”, a zis acesta.

Ce a spus Ben Affleck despre Jennifer Lopez

„Cred că ai o șansă mai mare să ajungi ca judecătoarea Sotomayor de la Curtea Supremă decât să ai o carieră ca a lui Jennifer și să ajungi cum a ajuns ea astăzi, la 50 de ani.”, a continuat acesta. Jennifer și Ben s-au logodit în 2002, dar și-au amânat nunta ce trebuia să aibă loc în 2003 chiar cu trei zile înainte de a se căsători, apoi s-au despărțit oficial în 2004.

„Știți, mereu este o poveste a lunii, iar relația dintre mine și Jennifer Lopez s-a întâmplat să fie o poveste pentru tabloide în momentul în care afacerea creștea foarte mult.”, a spus acesta. Acum, putem să spunem că starurile și-au găsit fericirea și toți ne bucurăm pentru că vedeta nu mai trebuie să îndure cuvinte grele. JLO are o relație cu Alex Rodriguez, iar cei doi s-au logodit, așteptând să se căsătorească când regulile impuse de pandemie vor permite acest lucru. În același timp, Ben Affleck trăiește o poveste superbă de dragoste cu Ana de Armas.