News

Ben Affleck își dorește să își găsească o iubită pe o aplicație de dating

iulia.statie
February 12, 2020 15:45 PM

Deși este un actor extrem de iubit și de popular, Ben Affleck apelează la o aplicație de dating numită Raya pentru a-și găsi iubită.

Pe aceeasi temaJennifer Lopez și Alex Rodriguez, la un pas de despărțire? Ce au declarat prietenii cuplului

Patti Stranger a dezvăluit că acesta este extrem de activ pe aplicația de dating: „Este pe Raya, l-am văzut de un milion de ori.”

Nici actorul nu se ascunde. El a dezvăluit în 2018 că a apelat la această aplicație de dating, lansată în 2015. Pe lângă posibilitatea de a găsi un partener, aplicația oferă și multe oportunități în industria divertismentului.

Ben Affleck își dorește să își găsească o iubită pe o aplicație de dating

Patti Stranger i-a oferit și câteva sfaturi actorului pentru a găsi partenera perfectă. „El trebuie să înțeleagă că mereu caută femei de 20 și ceva de ani de care se plictisește foarte ușor. Trebuie să găsească pe cineva cu o latură maternă, ce știe să se descurce cu el. Nu a găsit încă persoana ce îi poate face față. El are nevoie de o persoană între 38 și 40 de ani.”, a spus aceasta.

După despărțirea de Jennifer Garner, actorul a avut o relație destul de serioasă cu Lindsay Shookus, însă nu a avut succes, cei doi despărțindu-se în 2018, după ce și-au făcut relația publică în 2017.

După despărțire, Jennifer Garner a intervenit pentru a-l salva și l-a dus la un centru de reabilitare pentru a trata problemele sale cu alcoolul.

„El s-a căsătorit cu Jennifer Garner pentru că ea îi este ca o mamă.”, a dezvăluit Patti.

Și Ben i-a mulțumit fostei soții pentru toate momentele grele în care aceasta i-a fost alături. „Sunt norocos să am parte de iubirea familiei și a prietenilor, inclusiv pe cea a lui Jen, ce m-a sprijinit și a avut grijă de copii atunci când eu am făcut ce trebuia.”, a spus acesta.