News

Ben Affleck și Ana de Armas s-au despărțit

iulia.statie
January 19, 2021 11:07 AM

După aproape un an de relație, Ben Affleck și Ana de Armas s-ar fi despărțit, dar mai multe surse au dezvăluit că decizia lor este una reciprocă și amiabilă.

Pe aceeasi temaBen Affleck, despre cum era tratată Jennifer Lopez de fani când formau un cuplu

Ben Affleck și Ana de Armas și-au spus adio

S-a aflat că aceștia formează un cuplu după ce au fost surpriși împreună la filmările peliculei ‚Deep Water’ în New Orleans, iar apoi au plecat împreună într-o călătorie în Cuba în martie 2020, imediat după alegând să se relaxeze într-o altă locație exotică, anume Costa Rica.

Ana de Armas confirma relația cu faimosul actor în luna aprilie atunci când împlinea 32 de ani și decidea să petreacă ocazia specială alături de noul iubit. Mai mult, publicațiile de peste oceane dezvăluiau că actrița se apropiase și de copiii actorului, pe care el îi are împreună cu fosta soție, Jennifer Garner. „Se pare că Ana iubește să fie în preajma copiilor săi. Toată lumea se înțelege de minune. Ea face un efort pentru a-i cunoaște micuții.”, spunea o sursă la finalul anului 2020.

De ce s-au despărțit Ben Affleck și Ana de Armas

Din păcate, relația lor nu a avut succes și acum și-au spus adio, dar nu există ranchiună între cei doi. „Ben nu mai formează un cuplu cu Ana. Ea a decis să pună capăt. Relația lor a fost complicată. Ana nu își dorește să locuiască în Los Angeles, dar Ben trebuie să facă acest lucru ținând cont că micuții lui locuiesc în Los Angeles.”, a spus o sursă apropiată de cei doi pentru publicația People.

„Este o decizie reciprocă și complet amiabilă. Se află în momente diferite în viața lor, dar există iubire și un respect profund. Ben își dorește să se axeze pe el însuși. Are trei locuri de muncă și este un tată dedicat acasă. Ei sunt fericiți cu viețile lor.”, a continuat aceeași sursă.