News

Ben Affleck și Ana de Armas sunt împreună?

iulia.statie
March 9, 2020 12:02 PM

O sursă le-a dezvăluit celor de la People că Ben Affleck se vede cu Ana de Armas. Cei doi au părăsit Havana și au fost văzuți în aeroport în ipostaze tandre, înainte de a se îmbarca în avionul privat.

Pe aceeasi temaBărbații din viața actriței Jennifer Garner

„Cu siguranță sunt împreună.”, a dezvăluit sursa.

Ben și Ana au fost văzuți împreună în Havana, de unde actrița provine. Aceștia păreau extrem de veseli în timp ce se plimbau pe străzile superbei destinații. Ei au acceptat să facă poze cu mai mulți fani, fără a se feri.

Ben Affleck și Ana de Armas sunt împreună?

Affleck și Armas s-au cunoscut pe platourile producției ‚Deep Water’, ce s-a filmat în New Orleans în timpul iernii. Cei doi au fost văzuți filmând și în Louisiana de câteva ori. Filmul va fi lansat pe 13 noiembrie. Pelicula are același regizor ca ‚Fatal Attraction’, Adrian Lyne.

Aceștia au mai petrecut timp împreună și în timp ce se aflau în New Orleans, căci un fan i-a surprins într-un bar și a ținut să posteze veștile pe social media.

Recent, Ben Affleck a vorbit despre fosta lui căsnicie cu Jennifer Garnet, dezvăluind faptul că regretă foarte tare divorțul.

„Am băut normal timp îndelungat. Când am început să beau și mai mult, căsnicia mea a început să aibă probleme. În perioada 2015-2016 am avut multe probleme matrimoniale.”, le-a povestit actorul celor de la New York Times.

„Cel mai mare regret al vieții mele este divorțul.”, a spus actorul.

Cei doi au împreună trei copii, iar Jennifer i-a fost alături acestuia pe toată perioada tratamentului.