Vedete

Ben Affleck și Jennifer Lopez se pregătesc de nuntă! Actorul caută deja un inel de logodnă

maria.apostol
August 26, 2021 12:36 PM

Ben Affleck și Jennifer Lopez sunt pregătiți să facă pasul cel mare. Actorul caută deja un inel de logodnă, iar mama soacră este dispusă să-l ajute. 

Relația dintre Ben Affleck și Jennifer Lopez merge ca pe roate! Actorul a fost surprins în timp ce căuta un inel de logodnă într-un magazin cu bijuterii de lux.

Ben Affleck și Jennifer Lopez se pregătesc de nuntă

Acesta nu era singur la cumpărături, ci a luat cu el un „consilier” de nădejede în persoana viitoare soacre, nimeni alta decât mama lui Jennifer Lopez.

Actorul a fost suprins într-un magazin celebru cu bijuterii de lux în timp ce examina atent inelele de logodnă, iar mama lui J.Lo nota atentă într-un carnețel caracteristicile fecărei bijuterii.

S-au împăcat după 17 ani

Jennifer Lopez și Ben Affleck au decis să arate lumii întregi că relație dintre ei este una cât se poate de serioasă și că după 17 ani, cei doi s-au regăsit unul în brațele celuilalt.

Diva latino, în vârstă de 51 de ani și actorul laureat al premiului Oscar, de 49 de ani, au împărtășit primul lor sărut în public, după ce au existat mai multe zvonuri cu privire la faptul că cei doi formează un cuplu.