Beauty

Beneficiile uleiului de cocos pentru păr

andreea voicu
February 18, 2019 16:42 PM

Uleiul de cocos este bogat în vitamine, minerale, antioxidanţi, şi este benefic pentru podoaba capilară. Pentru îngrijirea părului, acesta este un ingredient de-a dreptul miraculos.

Dacă te confrunţi cu probleme precum mătreaţa sau căderea părului, uleiul de cocos nu trebuie să îţi lipsească. Uleiul de cocos este folosit adesea pentru produse cosmetice, de la şampoane, până la geluri de duş şi creme de faţă.

El are rezultate extraordinare în îngrijirea podoabei capilare, iar noi îţi prezentăm beneficiile uleiului de cocos pentru păr.

Beneficiile uleiului de cocos pentru păr: luptă contra mătreţii

Uleiul de cocos oferă o nutriție de excepție firelor de păr. Un tratament foarte benefic constă în aplicarea unei mici cantități de ulei cald pe scalp înainte de culcare. Înfășurați părul cu un prosop, iar în dimineața următoare, spălați-l în mod obișnuit și veți observa că este mult mai puternic și strălucitor. Puteți repeta acest tratament o dată la câteva zile.

Beneficiile uleiului de cocos pentru păr: fir mai puternic

Beneficiile uleiului de cocos pentru păr. Este este recomandat, în special, persoanelor care au un păr uscat, fin și subțire. Adesea, produsele chimice de curățare și styling sunt foarte agresive și pot cauza uscăciuni la nivelul scalpului. Din nou, uleiul de cocos este cel mai eficient produs pentru îngrijirea părului uscat. Un masaj cu ulei cald este indicat înainte și după vopsirea părului.

Beneficiile uleiului de cocos pentru păr: ajută la creşterea părului

Uleiul de cocos stimuleaza circulatia la nivelul scalpului si determina, astfel, absorbtia rapida a nutrientilor, vitaminelor si mineralelor din compozitia sa, iar acestea sustin cresterea parului.