Fashion

Best celebrity looks: cele mai bune ținute ale săptămânii 10-16 februarie

irina.letitia
February 17, 2020 16:26 PM

Săptămâna care a urmat premiilor Oscar este greu de egalat din punct de vedere al ținutelor! La Best celebrity looks, vom menționa atât ținute pe care le-am admirat în seara magică a Oscarurilor și la petrecerea Vanity Fair, cât și ținute de stradă purtate de vedetele preferate!

Best celebrity looks: cele mai bune ținute ale săptămânii 10-16 februarie

Bella Hadid a făcut furori cu ținuta sa, ce va intra probabil în memoria colectivă, asemeni altor look-uri reprezentative purtate de-a lungul timpului de vedete! Bella a participat la New York Fashion Week și a fost surprinsă înainte de show-ul Tom Ford într-o ținută extrem de lăudată: într-o pereche de pantaloni de piele Off_White, alături de un cropped-top alb și teniși Nike.

Dakota Johnson, într-o ținută Gucci, la un eveniment Gucci! Actrița ales decupaje masive, atât în zona decolteului, cât și a fustei. Ambele tăieturi, foarte adânci, subțiază și alungesc silueta. Intreg ansamblul, foarte sexy, își păstrează naturalețea și îi lipsește complet orice urmă de vulgaritate!

Vezi această postare pe Instagram

@dakotajohnson looked incredible while attending a @gucci event over the weekend! #DakotaJohnson #Gucci Photos: BFA

O postare distribuită de Just Jared (@justjared) pe

Surorile Khloe și Kourtney Kardashian au mizat pe sex appeal total la petrecerea organizată cu ocazia premiilor Oscar! Khloe a ales o rochie albă, cu o crăpătură periculos de adâncâ, de la Nicolas Jebran, iar Kourtney, o rochie LaQuan Smith.

Iată ce alte vedete ne-au impresionat cu ținutele alese, în ultima săptămână!