Fashion

Best celebrity looks: Cele mai bune ținute ale vedetelor din perioada 25 noiembrie - 1 decembrie

irina.letitia
December 2, 2019 16:57 PM

Deși a fost o săptămână dedicată mai degrabă ținutelor lejere, datorate Zilei Recunoștinței, ultimele 7 zile nu au fost deloc lipsite de apariții impresionante! Iată care au fost cele mai bune ținute ale vedetelor în perioada 25 noiembrie – 1 decembrie!

Best celebrity looks: Cele mai bune ținute ale vedetelor din perioada 25 noiembrie – 1 decembrie

Regina Letizia este una dintre cele mai bine îmbrăcate figuri regale din Europa. In urmă cu doar căteva zile, regina și regele Felipe au participat la o ceremonie de premiere în Madrid. Letizia a purtat o rochie superbă de la Dries van Noten.

Ne-am obșinuit deja cu prezența acestei tinere actrițe în topurile best dressed! Si de data aceasta Zendaya se află printre cele clasate în Best celebrity looks, cu o ținută Monot, purtată la gala GQ Men of the year, din Sydney, Australia!

Vezi această postare pe Instagram

@zendaya stuns in @monotofficial at the GQ Men Of The Year Awards

O postare distribuită de Mônot (@monotofficial) pe

Dakota Johnson s-a remarca și ea în ultima perioadă printr-un stil vestimentar greu de criticat! Mai toate aparițiile sale recente se încadreaza în categoria ”bine îmbrăcate”, elegante, sexy, dar cu o doză de discreție foarte echilibrată. De această data, am admirat-o într-o ținută în Alessandra Rich, purtată în timpul apariției sale la Ellen Show.

Descoperă și restul ținutelor care ne-au impresionat în ultima săptămână, în galeria foto!