Fashion

Best celebrity looks: cele mai bune ținute ale vedetelor, în perioada 17-23 februarie

irina.letitia
February 24, 2020 19:02 PM

Spre deosebire de majoritatea ținutelor de săptămânile trecute, outfit-urile din perioada 17-23 sunt mai puțin pretențioase. Am epuizat pentru o scurtă perioada evenimentele fastuoase și ne concentrăm de această dată pe săptămânile modei. Aici, vedetele au afișat ținute care mai de care mai interesante, pe alocuri mai relaxate şi cu siguranţă mai diversificate. Iată deci selecția celor mai bune dintre ele!

Best celebrity looks: cele mai bune ținute ale vedetelor, în perioada 17-23 februarie

Hailey Bieber într-o ținută nude, perfectă! Hailey ne-a obișnuit deja cu statutul de fashion icon, fie că e vorba despre ținutele de seară, sexy, fie de cele super casual, de zi. De această dată, modelul a purtat un look

Emily Ratajkowski ne demonstrează periodic cum poţi obţine o ţinută perfectă şi cu piese mass market! Modelul a fost surprins într-un costum negru, cu un clutch Bottega Veneta şi cu o pereche de pantofi de la Zara, ce valorează mai puţin de 100 de dolari! Ne aducem aminte că Emily s-a căsătorit civil într-un deux pieces tot de la acelaşi brand mass market!

View this post on Instagram

As if this outfit from @emrata wasn't already perfection, her under-$100 Zara shoes make it even better. Tap our link for everything you need to re-create her effortless look. photo: backgrid

A post shared by Who What Wear (@whowhatwear) on

Din aceeaşi serie a modelelor, Gigi Hadid şi Kendall Jenner continuă să ne impresioneze cu ţinutele de inspiraţie anii 2000! Prezente la Milano Fashion Week, cele două au purtat fost surprinse de fotografii de streetstyle, ambele purtând ţinute Versace!

View this post on Instagram

Choose your fighter: a bold shoulder or leather trench?

A post shared by Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus) on

Descoperă şi restul ţinutelor stylish & cool, purtate de vedete în ultima săptămână!