Fashion

Best celebrity looks: cele mai bune ținute din săptămâna 13-19 ianuarie

irina.letitia
January 20, 2020 16:55 PM

Intr-o lună plină de evenimente, vedetele se întrec în etalarea celor mai frumoase ținute! Dincolo de tendințe, admirăm stiluri vestimentare, evoluții chiar stilistice și o îmbinare perfectă între personalitate și haine! Iată care au fost cea mai bune ținute purtate de vedete, în perioada 13-19 ianuarie!

Best celebrity looks: cele mai bune ținute din săptămâna 13-19 ianuarie

Charlize Theron în Givenchy la Producers Guild Awards 2020! Charlize, așa cum spuneam recent, este într-un moment de glorie vestimentară – statutul de actriță de top fiindu-i de mult confirmat. Charlize a ales la decernarea premiilor Producers Guit Awards o rochie superbă, într-un duo clasic alb-negru, care i-a pus perfect în evidență silueta statuară.

Kate Beckinsdale a strălucit și ea la același eveniment, cu o apariție însă din cu totul alt registru față de precedenta! Opulentă, foarte sexy, lui Kate i s-a potrivit la fel de bine salopeta Georges Hobeika.

Vezi această postare pe Instagram

@katebeckinsale stuns on the red carpet wearing a gold fully embroidered jumpsuit featuring a plunging neckline from the ZUHAIR MURAD Couture Fall-Winter 2019-20 collection at the Producers Guild Awards #ZMrealm #KateBeckinsale

O postare distribuită de Zuhair Murad Official (@zuhairmuradofficial) pe

Revenim la clasic și aici o regăsim pe Renne Zellweger! Actrița a arătat impecabil într-un tuxedo negru, semnat Tom Ford, la festivalul de film din Santa Barbara.

Admiră în galeria foto și restul ținutelor care ne-au atras atenția, din ultima săptămână!