Fashion

Best celebrity looks: cele mai bune ținute purtate de vedete în săptămâna 2-9 februarie

irina.letitia
February 10, 2020 15:56 PM

Deși începutul săptămânii este dominat, în proporție de 90% de premiile Oscar și covorul roșu al evenimentului, ne vom îndrepta atenția și către ținutele afișate de vedete în ultimele 7 zile, apariții mai puțin mediatizate poate, dar cel puțin la fel de reușite. Așadar, iată cele mai bune ținute purtate de vedete în perioada 2-9 februarie!

Best celebrity looks: cele mai bune ținute purtate de vedete în săptămâna 2-9 februarie

Așadar, ai văzut-o foarte des pe Scarlett Johansson în ultima perioadă și trebuie să recunoaștem că actrița trece printr-o perioadă foarte bună din punct de vedere vestimentar. Scarlett a arătat impecabil într-o ținută Balmain, la Spirit Awards 2020.

Zendaya este o altă vedetă care impresionează plăcut cu aparițiile sale, iar cea de la recenta petrecere Bvlgari nu face excepție. Zendaya ne-a obișnuit deja cu mixul elementelor feminine cu cele masculine, cum este și această ținută Rahul Mishra.

Vezi această postare pe Instagram

@zendaya looks stunning at @bulgari’s B.zero1 Rock Collection Event during New York Fashion Week! #Zendaya #Bulgari #Bvlgari #NewYorkFashionWeek #NYFW Photos: Getty

O postare distribuită de Just Jared (@justjared) pe

Rosie Huntington-Whiteley în Tom Ford, la prezentarea colecției de toanmă/iarnă 2020 Tom Ford, ce a avut loc în Los Angeles! O apariție memorabilă din partea celebrului model devenit fashion icon! Rochie a arătat impecabil în rochia din paiete, într-un degradee mov perfect!

Iată restul ținutelor care ne-au impresionat în ultimele 7 zile! Toate, apariții impecabile de la principalele evenimente ale săptămânii!