Fashion

Best celebrity looks: cele mai reușite ținute ale săptămânii 6-12 ianuarie

irina.letitia
January 13, 2020 16:40 PM

Am început anul intens, iar vedetele nu ne oferă niciun răgăz de la o săptămână la alta! Evenimentele se succes rapid, iar lista celor mai reușite ținute beneficiază de o selecție bogată! Săptămâna trecută au avut loc premiile AARP #moviesforgrownups Gala, premiile LAFCA 2020, petrecerea Winter TCA organizată de ABD Network și multe alte evenimente! Iată ce ținute ne-au impresionat în ultimele 7 zile!

Best celebrity looks: cele mai reușite ținute ale săptămânii 6-12 ianuarie

Jennifer Lopez se bucură de una din cele mai fructoase perioade ale carierei sale, iar aparițiile sale de pe covorul roșu sunt ”răsunătoare”. Jennifer Lopez a fost prezentă la premiile Critics Association Ceremony (LAFCA) 2020, unde a purtat o superbă creație Elie Saab, din colecția primăvară/vară 2020.

Selena Gomez trece și ea printr-o perioada prolifică din punct de vedere al carierei, dar și al stilului vestimentar! Selena a fost aplaudată din ce în ce mai des în ultima perioada pentru alegerile sale stilistice. In urmă cu câteva zile, cântăreața a purtat la premiera filmului Dolittle o ținută Givenchy, compusă dintr-o maletă roz pudrat și o fustă amplă, lungă, neagră!

Admiră restul ținutelor spectaculoase purtate de vedete în ultima săptămână, în galeria foto! Lista include și o parte din aparițiile de la Globurile de aur!