Fashion

Best celebrity looks: cele mai reușite ținute ale vedetelor, în perioada 2-8 decembrie

irina.letitia
December 9, 2019 16:48 PM

Când vine vorba despre ținute exemplare, vedetele reușesc să mențină ștacheta ridicată. Inceputul lunii decembrie ne-a adus în prim plan câteva evenimente care au atras atenția prin vestimentația aleasă a invitatelor. Iată care au fost cele mai reușite ținute purtate de vedete, în perioada 2-8 decembrie!

Best celebrity looks: cele mai reușite ținute ale vedetelor, în perioada 2-8 decembrie

Priyanka Chopra s-a remarcat în ultimii ani ca un exemplu de stil vestimentar. Actrița a fost prezentă săptămâna trecută la gala Unicef Snowflake Ball, ce a avut loc în New York, unde a purtat o rochie superbă Salvatore Ferragamo. Pryianka a strălucit în creația asimetrică, într-o nuanță de roșu puternic.

Bella Hadid a făcut și ea furori, de această dată la Art Basel 2019, desfășurat la Miami în perioada 5-8 decembrie.Modelul a purtat o rochie extrem de sexy, de la Bevza. Dacă fața rochiei este destul de cuminte, spatele decoltat oferă surpriza întregului outfit.

Vezi această postare pe Instagram

So glam! Bella Hadid sleeked back her brunette locks for a fierce look at Art Basel!

O postare distribuită de HollywoodLife (@hollywoodlife) pe

O altă surpriză plăcută a venit din partea actriței Felicity Jones! Felicity a purtat o rochie semnată Susie Cave la premiera filmului său, ”The Aeronauts”. Cu acest prilej, actrița a făcut și fericitul anunț: ea și soțul său, Charles Guard, așteaptă primul lor copil.

Iată ce alte vedete se află în topul ”Best celebrity looks” din perioada 2-8 decembrie!