Beauty

BET Awards: cele mai frumoase look-uri de beauty

iulia.statie
June 29, 2020 13:32 PM

Cea mai mare parte a evenimentelor din ‚sezonul de premiere’ au avut loc în primele două luni ale anului, înainte ca alte adunări să fie anulate din cauza pandemiei de coronavirus.

Pe aceeasi temaCe au purtat celebritățile la Premiile BET Awards 2019

Deși am fost lipsite de multe ceremonii fastuoase și importante, a fost aproape imposibil să ne imaginăm un eveniment care poate să sărbătorească realizările din industria divertismentului în aceste vremuri, fără a avea celebrități îmbrăcate în cele mai frumoase creații, discursuri inedite sau nelipsitul covor roșu.

Totuși, pentru BET Awards, show-ul trebuie să continue. Nu doar că anul 2020 marchează a 20-a ediție pentru acest eveniment, dar și aniversarea de 40 de ani a Black Entertainment Televisions. Deci, pentru această ocazie, totul a fost ținut în mediul online.

A fost imposibil să ne dăm seama de ce se va întâmpla, pentru că ceremoniile virtuale sunt un teritoriu nou. Însă, așteptările ne-au fost depășite și am putut privi câteva apariții deosebite ale unor vedete cum ar fi Lizzo, Tracee Ellis Ross, Megan Thee Stallion și multe altele. Ba chiar, ne-am putut bucura și de look-uri de beauty, chiar dacă modul tradițional prin care o făceam în alte dăți nu a mai fost valabil.

Megan Thee Stallion

Megan a acceptat premiul pentru ‚Best Female Hip Hop Artist’ arătând cu adevărat spectaculos, cu un ruj roșu clasic, bucle lejere și un machiaj strălucitor, bronzy. Și nu putem uita de Marsai Martin ce a arătat fabulos cu noua coafură din suvițe blonde.

Tracee Ellis Ross

Tracee Ellis Ross a avut unul dintre cele mai bune look-uri ale nopții. Aceasta s-a alăturat ceremoniei online machiată cu un ruj roz aprins și o coafură tip wet look, în care șuvițele din față au fost accentuate.

Lizzo

Vedeta a ales o coadă de cal pentru această ocazie, o coafură ce avea texturi contrastante. Pentru bază, aceasta a mers în stilul unui wet look, însă, apoi, ea a adăugat și șuvițe buclate. Cât despre machiaj, Lizzo a păstrat un look glam natural.

Jennifer Hudson

Pentru performanța sa, Jennifer a reușit să câștige toată admirația printr-o coafură superbă. Cocul realizat din dreaduri îi făcea părul să arăte ca o coroană asimetrică, iar machiajul său dramatic a fost și el atent studiat și lăudat.

 

View this post on Instagram

 

We are Royalty! Oh what a lovely precious thing it is to be young gifted and black ! @betawards

A post shared by Jennifer Hudson (@iamjhud) on

Alicia Keys

Alicia a avut unul dintre cele mai profunde momente ale serii, cântând despre violența asupra oamenilor de culoare. Cât despre coafură și machiaj, aceasta a mers într-un stil pe care l-a încercat și Tracee Ellis Ross, completând totul cu un bronzy look.

 

View this post on Instagram

 

??? I put something very special together for ya’ll. See you tomorrow at 8pm ET @betawards ?

A post shared by Alicia Keys (@aliciakeys) on

Chloe x Halle

Pentru performanța lor, cele două au ales o coadă de cal prinsă cât mai sus și au lăsat jumătate din șuvite libere. Pentru machiaj, Halle a ales cat eyes.

Summer Walker

Summer le-a dezvăluit fanilor puțin din momentul de la BET Awards și look-ul său chiar înainte de show. Aceasta a ales să își prindă dreadurile în două codițe, iar, alături de breton, ea a creat un contrast extrem de interesant.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Summer Walker (@summerwalker) on