Fashion

Beyonce a dezvăluit imagini din noua campanie Adidas X Ivy Park

irina.letitia
January 11, 2020 11:38 AM

Beyonce începe anul 2020 în forţă şi dezvăluie noi imagini ale campaniei pentru noua colecţie Adidas X Ivy Park. Cântăreaţa a publicat pe contul său de Instagram imagini şi un videoclip cu prima colaborare dintre brandul său, Ivy Park şi marca de sport, Adidas.

Beyonce a dezvăluit imagini din noua campanie Adidas X Ivy Park

Cântăreaţa a anunţat încă din luna decembrie colaborarea, când a publicat o serie de poze sugestive, oferind un scurt preview al colecţiei Adidas X Ivy Park. Aşteptată de fani cu nerăbdare, aceasta va fi disponibilă începând cu 18 ianuarie 2020.

Dacă eşti curioasă să vezi ce piese îţi poţi achiziţiona, videoclipul partajat de vedetă îţi oferă o idee despre noua colecţie sport pe care o va lansare în mai puţin de o săptămână.

Colecţia capsulă este unisex şi merge pe o direcţie sport-urbană, cu piese ce pot fi folosite atât în sala de fitness, cât şi ca ţinute de stradă. Linia cuprinde haine, pantofi şi accesorii în nuanţe de maro, portocaliu şi alb, toate prezentând celebrul logo Adidas, compus din 3 linii albe, paralele.

Noutatea absolută pentru brandul Ivy Park este lansare primelor modele de încălţăminte. In colecţia realizată în colaborare cu Adidas vor fi disponibile cel puţin 5 modele de pantofi – pe care le poţi vedea în videoclipul oficial.

View this post on Instagram

IVY PARK January 18

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

O altă premieră este că Beyonce se află la prima colecţie cu brandul Ivy Park, în calitate de acţionar unic al mărcii. Dacă la lansarea acestuia, cântăreaţa colabora cu proprietarul Topshop, Philip Green, cel care deţinea o parte din acţiuni, în 2018 Beyonce a cumpărat de la acesta pachetul pe care îl deţinea, devenind astfel singurul proprietar al brandului.

In noul capitol al liniei de haine, Ivy Park se doreşte a fi un brand ce oferă haine multifuncţionale, bazate pe o filozofie unisex. Conceptul a fost inspirat chiar de fani! Beyonce a declarat că piesele unisex au apărut ca urmare a faptului că linia de haine de damă a avut un real succes şi printre publicul masculin, care a purtat în mod original hainele colecţiilor anterioare Ivy Park.

Admiră câteva imagini din campanie, precum şi poze din shooting-ul realizat de Beyonce pentru Elle Usa, în care poartă piese din colecţia Adidas X Ivy Park!