Fashion

Beyonce a făcut anunțul! Parteneriat pe viață cu Adidas

nicoleta.ispasescu
April 5, 2019 20:02 PM

Brandul de haine al lui Beyonce, Ivy Park, a păstrat un profil destul de scăzut, de când artista a rupt legăturile cu Sir Philip Green, președintele Topshop, cu care lansase împreună o colecție.

La patru luni după ce Parkwood, compania care gestionează producția muzicală a lui Beyonce, a dobândit 100% din afaceri, solista anunță un nou parteneriat, cu Adidas.

Mai mult decât o simplă colaborare, Bey descrierea afacerea pe scară largă, care va cuprinde atât haine, cât și încălțăminte, precum și relansarea brandului Ivy Park, drept o „un parteneriat pe viață”.

„Adidas a avut un succes imens în răspândirea granițelor creative. Noi împărtășim o filosofie care pune creativitatea, creșterea și responsabilitatea socială în prim-planul afacerilor”.

Beyonce a făcut anunțul! Parteneriat pe viață cu Adidas

Celebra cântăreață Beyonce a încheiat un parteneriat pe viață cu Adidas. Artista va păstra proprietatea asupra companiei sale și va continua „călătoria sa ca una dintre primele femei de culoare care este proprietara unei mărci athleisure”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de adidas (@adidas) pe

„Nimic nu se atribuie stereotipurilor tipice sportivilor și ce fel de îmbrăcăminte și încălțăminte ar trebui să fie. În schimb, ea (colecția) va aduce la viață o viziune comună a incluziunii ce va schimba pentru totdeauna oportunitățile și peisajul pentru toți”, a declarat Adidas în ceea ce privește parteneriatul cu Ivy Park, care include și linia sportivă a lui Kanye West Yeezy și Stella McCartney.