Fashion

Beyonce: cele mai bune look-uri de pe albumul Black is King

iulia.statie
August 1, 2020 16:01 PM

Unul dintre cele mai așteptate albume ale lui Beyonce, Black is King, este acum disponibil. Acest proiect a început încă de la pelicula Disney ‚The Lion King’, unde vedeta a participat atât ca fiind vocea unuia dintre personajele principale, cât și cu melodii de pe sountrack.

Pe aceeasi temaBalmain a organizat o prezentare de modă ținută pe o barcă

Cele mai bune look-uri de pe albumul Black is King

Deși pe album sunt disponibile melodiile din film, Beyonce a făcut un album vizual ce o descrie în totalitate, având grijă să propună câteva ținute inedite, dar și momente artistice ce transmit mesaje puternice. Aceasta a regizat și a conceput noul proiect, ce a fost filmat în mai multe locații. „Cu acest album vizual, vreau să vă prezint elemente ale istoriei oamenilor de culoare și ale tradiției africate, cu un twist modern și un mesaj universal, ceea ce înseamnă cu adevărat să îți găsești adevărata identitate și să construiești o moștenire.”, a scris Beyonce.

Filmul de 90 de minute prezintă câteva versuri emoționante și aluzii culturale, explorând atât temele din The Lion King în prima parte, cât și examinând experiența oamenilor de culoare din America din zilele noastre în a doua parte.

Garderoba sa din această peliculă își dorește să pună accent pe cultura oamenilor de culoare, dar și pe momente istorice. Aceasta a lucrat pentru look-urile sale cu stilista Zerina Akers, dar și cu designeri renumiți cum ar fi Riccardo Tisci de la Burberry și Olivier Rousteing de la Balmain. Nu doar că Beyonce a demonstrat iarăși că este regina ținutelor perfecte, dar și mai multe vedete i s-au alăturat inițiativei, cum ar fi Kelly Rowland, Tina Knowles, Naomi Campbell, Lupita Nyong’o, dar și fiica ei, Blue Ivy Carter.

De asemenea, look-urile de beauty, dar și accesoriile joacă un rol important în filmul ei. Aceasta s-a folosit de împletiturile Fulani, dar și de nodurile Bantu pentru a aduce un omagiu atât oamenilor Fula, cât și Bantu. De-a lungul filmului, ea prezintă mai multe bijuterii ce o clasează ca fiind un personaj regal. Noul ei album demonstrează că Beyonce a depășit de mult așteptările ca artist, pavându-i drumul, alături de alte performanțe, spre a deveni una dintre cele mai importante din această lume.

Beyonce, într-un overall glittery animal print semnat Valentino, pantofi cu toc Christian Louboutin și ochelari de soare A-Morir.

Beyonce într-o rochie voluminoasă, fără umeri, semnată Mary Katrantzou.

Beyonce, într-un bodysuit glittery D.Bleu.Dazzled, ochelari de soare A-Morir și colier Area.

Urmărește galeria foto pentru a vedea cele mai bune look-uri ale vedetei și a afla cine le-a creat!