Fashion

Beyonce este vedeta lookbook-ului colecţiei Ivy Park x Adidas

irina.letitia
January 18, 2020 13:53 PM

A sosit şi ziua mult aşteptată: 18 ianuarie, data lansării colecţiei lui Beyonce, Ivy Park X Adidas. Intreaga săptămână a fost dominată de imagini în premieră postate de vedetă, culminând cu întregul lookbook al colaborării, al cărei modei este nimeni alta decât …Beyonce!

Beyonce este vedeta look book-ului colecţiei Ivy Park x Adidas

Beyonce este supranumită „regină” şi îşi merită statutul, întrucât orice apariţie sau imagine cu ea crează un adevărat val de entuziasm pe internet. De această dată, fenomenul a atins cote maxime, deoarece cântăreaţa ne tot tatonează de câteva săptămâni cu poze ale noii sale colecţii de haine, Ivy Park X Adidas.

Artista se află la prima colaborare cu brandul sport, cunoscut pentru asocierile repetate cu nume mari din lumea showbiz-ului. Ivy Park, marca de haine deţinută de Beyonce a realizat împreună cu Adidas o colecţie de haine urban-sport, iar fanii au aşteptat cu sufletul la gură ziua lansării, 18 ianuarie 2020.

Pentru a ne ridica şi mai mult pulsul, în ultimele zile Beyonce a postat în exclusivitate imagini cu piesele vestimentare, inclusiv lookbook-ul colecţiei, al cărei model este.

View this post on Instagram

adidas x IVY PARK E-comm takeover

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Mai mult, pentru a stârni curiozitatea, dar şi dorinţa fanilor, Beyonce şi echipa sa, alături de cei de la Adidas, au conceput o strategie de marketing ingenioasă. Ei au trimis pachete de PR vedetelor, pachete care nu au inclus un simplu cadou, ci o întreagă garderobă.

Reese Whiterspoon, Hailey Baldwin, Kelly Rowland, Rita Ora au primit nişte cutii enorme, în care se afla întreaga colecţie Ivy Park x Adidas.

View this post on Instagram

Thank you, @Beyonce for the #IvyPark swag!

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

Iată şi lookbook-ul publicat de Beyonce, care te va ajuta să îţi faci lista de cumpărături! Vezi imaginile în galeria foto!