Fashion

Beyonce, mireasă pentru a doua oară! Rochia a costat 10 000 de dolari!

irina.letitia
January 5, 2019 12:28 PM

Beyonce a îmbrăcat rochia e mireasă pentru a doua oară! Cântăreața este cunoscută pentru faptul că prețuiește foarte mult intimitatea familiei, împărtășește rareori cu fanii imagini din viața privată, ținându-și cu precădere copiii departe de ochii lumii.

Anul acesta, vedeta le-a urat fanilor săi ”La Mulți Ani!” într-un mod inedid, dezvăluind totodată unul dintre cele mai frumoase momente din viața ei, care a avut loc în anul ce tocmai s-a încheiat. Beyonce și soțul său, Jay-Z, și-au reînnoit jurămintele de căsătorie anul trecut, în cadrul unei ceremonii intime, la care au luat parte și cei 3 copii ai cuplului.

In imaginea care fuge rapid, în montajul video postat de artistă, o vedem pe Beyonce într-o superbă rochie de mireasă albă. Ea a ales o rochie stil sirenă, completată de un voal extrem de lung. Rochia este o creație Galia Lahav și costă 10 000 de dolari, potrivit dailymail.co.uk

View this post on Instagram

Wishing you a beautiful 2019. ???

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Video-ul postat e vedetă pe contul său de Instagram este o recapitulare a celor mai importante momente din viața artistei, din anul 2018. Imagini din turneul muzical pe care cuplul l-a susținut anul trecut, din vacanțele petrecute alături de familie, precum și instantanee cu fiica cea mare a celor doi, Ivy Blue.