News

Beyonce și Jay-Z au sărbătorit 11 ani de căsnicie! Cum au aniversat cei doi

andreea voicu
April 9, 2019 18:13 PM

Beyonce și Jay-Z sunt unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi au aniversat recent 11 ani de căsătorie. Beyonce şi rapperul Jay-Z s-au căsătorit pe 4 aprilie 2008 și au împreună trei copii, pe Blue Ivy, în vârstă de 7 ani și gemenii Rumi și Sir, în vârstă de aproape 2 ani.

Beyonce și Jay-Z au sărbătorit 11 ani de căsnicie! Cum au aniversat cei doi

Deși de-a lungul timpul au existat zvonuri că aceștia vor divorța, iată că cei doi sunt mai fericiți ca oricând și își dovedesc iubirea ori de câte ori au ocazia. Pentru a aniversa 11 ani de iubire, Beyonce și Jay-Z au plecat într-o vacanță romantică în Mexic, singuri, fără cei trei copii ai lor.

Artista și soțul ei formează un cuplu și în plan profesional, iar în toți acești ani au lansat mai multe piese împreună.

”A fost o călătorie scurtă și copiii nu au venit. Totul e minunat în viața lor. Chiar după încheierea turneului, ei s-au relaxat. Au fost foarte încântați de modul în care a decurs turneul, dar erau și obosiți. Aveau nevoie de o mică pauză și au revenit la discuțiile despre noi proiecte”, au declarat surse din apropierea celor doi.