News

Beyonce şi Jay Z, cel mai bogat cuplu din lume! Cea mai nouă achiziție i-a costat 88 de milioane de dolari

nicoleta.ispasescu
December 11, 2018 13:26 PM

Beyonce (37) şi Jay Z (49) formează cel mai bogat cuplu din industria muzicală, cu o avere de peste 1 miliard de dolari. Când cei doi urcă pe scenă, milioanele curg. Acest lucru explică de ce diva are o colecţie de case care mai de care mai impresionante.

Foarte puține cupluri de peste ocean au reușit performanța de a rămțne în topuri, fie că vorbim de muzică sau filme, sau de a forma o familie în adevăratul sens al cuvântului.

Tocmai de aceea, majoritatea vedetelor au afaceri de succes, se bucura de reusite pe plan profesional, dar isi amana planurile personale, bucurandu-se de relatii scurte si zbuciumate.

Cu toate acestea, cei doi au reușit să construiască împreună un imperiu și să mențină flacăra dintre ei.

Beyonce şi Jay Z, cel mai bogat cuplu din lume

Cuplul format din cântăreţii Beyonce Knowle şi Jay-Z a fost desemnat cel mai bogat cuplu de la Hollywood, reuşind chiar să-i surclaseze pe soţii Beckham, potrivit topului alcătuit de revista Forbes.

Atunci când vine vorba de investiții Queen B și soțul ei nu se uită deloc la bani. Cea mai recentă achiziție a celor doi este Bel Air, Los Angeles, o vilă pentru care cei doi au plătit suma impresionantă de 88 milioane de dolari.

Vila se întinde pe o suprafață de 38.000 de metri pătrați, iar pentru renovarea sa, cei doi au investit 800.000 de dolari. Casa din Bel Air are 13 dormitoare, 21 de băi, piscină interioară și exterioară, teren de tenis, 3 bucătării, 5 baruri, sală de bowling, sală de fitness, dar și un teatru pop-up hidraulic în aer liber cu 40 de locuri, unde cei doi se relaxează alături de prietenii lor.

Arhitectura este modernă și minimalistă, podeaua e construită din marmură și granit de cea mai bună calitate, iar nuanțele predominante sunt cele deschise, de beige, alb și nude.