News

Beyoncé, subiectul unui nou documentar marca Netflix? Iată ce spun zvonurile

ioana pana
April 8, 2019 14:07 PM

De câte lucruri este nevoie ca să faci o întreagă comunitate de fani să o ia razna? Doar de o postare pe Twitter.

Zis și făcut. Compania americană de streaming Netflix, a postat pe Twitter duminică, 7 aprilie, textul „Homecoming” pe un fundal galben, alături de data de „17 aprilie”, lăsând loc interpretărilor. Și nu a durat mult până când fanii lui Beyoncé și-au dat seama că postarea face referire chiar la artistă.

Beyoncé, subiectul unui nou documentar marca Netflix? Iată ce spun zvonurile

„Homecoming” este numele merch-ului lansat de Beyoncé cu ocazia festivalului Coachella cu un an în urmă, iar 17 aprilie ar fi data în care aceasta și-a susținut concertul. Iar dacă credeați că semnele se opresc aici, galben este culoarea hanoracelor din linia vestimentară a artistei. Așadar frenezia fanilor are un fundament real.

„Lansați-l acum” și „Îmi pierd mințile” sunt doar două dintre mesajele pe care susținătorii artistei le-au postat la aflarea veștii, în timp ce alții au inserat GIF-uri și chiar poze cu Bey în secțiunea de comentarii.

Beyoncé nu a adresat momentan aceste zvonuri, așadar rămâne doar să așteptăm data de 17 aprilie ca să vedem ce înseamnă cu exactitate acest teaser Netflix.