News

Beyonce, tribut emoționant pentru Kobe Bryant și fiica lui, Gianna

iulia.statie
February 25, 2020 18:40 PM

Beyonce a susținut un concert la ‚Celebration of Life’, Staples Center, Los Angeles. Această întâlnire a onorat amintirea lui Kobe și a Giannei Bryant, ce au decedat într-un accident de elicopter, luna trecută, în Calabastas.

Pe aceeasi temaJennifer Lopez și Alex Rodriguez, gest emoționant pentru Kobe Bryant și fiica sa, Gianna

Ținut în arena descrisă deseori ca și ‚casa pe care Kobe a construit-o’, memorialul a avut o semnificație uriașă. Mai mult, data aleasă, 24 februarie a reprezentat numerele pe care baschetbalistul și fiica sa le aveau pe tricouri. „Sunt aici pentru că l-am iubit pe Kobe și acesta era unul dintre cântecele lui favorite. Vreau să cântați cu mine pentru ca el să audă cât de mult îl iubiți.”, a zis Beyonce, înainte de a cânta piesa ‚XO’.

După aceea, soția lui Kobe, Vanessa, a apărut pe scenă pentru a ține un discurs despre regretatul ei soț și despre fiica ei. „Kobe mereu era speriat dacă nu eram pe scaunul meu la începutul fiecărui joc. Eu mereu îi spuneam că nu are cum să înscrie 81 de puncte în primele 10 minute.”, a zis aceasta.

Beyonce, tribut emoționant pentru Kobe Bryant și fiica lui, Gianna

„Gianna era un suflet extrem de blând. Mereu mă săruta seara și dimineața. Dumnezeu a știut că ei nu pot să fie pe această planetă separat. A trebuit să îi aducă acasă pentru a-i avea împreună.”, a continuat Vanessa.

Mai mulți, alte vedete cum ar fi Jimmy Kimmel, Alicia Keys și Chirstina Aquilera au adus un tribut regretatului Kobe Bryant.

Apoximativ 20,000 de participanți au fost prezenți la acest eveniment, iar banii luați din vânzarea biletelor s-au dus către fundația non-profit ‚Mamba and Mambacita Sports’.